Королева змусила Маркл підписати шлюбний контракт

0
2
Королева змусила Маркл підписати шлюбний контракт
Давши згоду британському принцу Гаррі одружитися з наполовину афроамериканкою актрисою Меган Маркл, королева виступила за шлюбний контракт.

Про це повідомляє Експрес.

За свідченням джерел, перед початком вінчання в каплиці Святого Георгія 19-го травня майбутнє подружжя завели до окремого приміщення, де їхній шлюб було зареєстровано за законом Великобританії. Також вони обоє підписали шлюбний контракт.

"У Гаррі були зв'язані руки, він не мав вибору, мусив поступитися, так само, як і Меган. Коли Її Величність віддає наказ, Гаррі мусить підкоритися!", - пояснив співрозмовник видання.

Зі слів джерела, Єлизавета рішучо налаштована захистити майно королівської родини.

"Якщо Меган і Гаррі розлучаться, вона не забере коштовності корони", - зазначив інформатор. Також у контракті прописано, що в разі, якщо на момент гіпотетичного розлучення подружжя не матиме дітей, то Маркл вийде з цього шлюбу взагалі з порожніми руками.

За інформацією джерела, контрактом займалася сама Фіона Шеклтон, найдорожчий адвокат із розлучень у країні. Саме вона представляла принца Ендрю в процесі з Сарою Фергюсон у 1996-му та принца Чарльза, коли він розлучався з Діаною.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні