У Івано-Франківську голі зірки «трусили музикою». ФОТО

9
-9
У Івано-Франківську голі зірки «трусили музикою». ФОТО
У Івано-Франківську відбулося масштабне шоу гурту "Хамерман Знищує Віруси" (ХЗВ). Захід відбувся в ніч на 15 червня.

Артисти вийшли на сцену без одягу, а згодом змінювали сценічні костюми на панчохи, якими прикривали свої статеві органи, пише "Галка".

ХЗВ, або, як музиканти себе називають “Найадекватніший гурт України”, дивував публіку експресивними текстами. Основною ж фішкою сумських виконавців є унікальні сценічні образи, жоден із яких не повторюється двічі. Свої “сміливі” костюми гурт створює зі звичайних підручних матеріалів власними руками. Цього разу один з музикантів мав лише панчоху, котра прикрила статевий орган, інший – дві картонні картини, котрі прикривали також голе тіло.

Складається ж колектив з двох епатажних чоловіків – Володимира Пахолюка та Альберта Цукренка. Основна мета гурту – кепкувати з реальності та просто розслабляти, веселити та заряджати драйвом публіку.

"Якщо ви вперше на концерті ХЗВ і не розумієте, що то за долбо*оби на сцені – я вам відповім. Взагалі – ми не дует, а тріо! Я+мій напарник+флешка. Ми вже існуємо 21 рік, виступали на багатьох фестивалях. Просто розслабтеся і отримуйте задоволення", – попередив Володимир Пахолюка.

Оскільки творчість "ХЗВ" досить провокативна – слухачі діляться на "два табори". Хтось вважає їх несповна розуму, а комусь – дуже навіть до смаку зухвалі російськомовні виступи дуету, переповнені ненормативною лексикою. Проте, попри різноманітні суперечки стосовно продукту групи можна стверджувати, що "Хамерман Знищує Віруси" – це незвичний для пересічного "меломана" проект, який об’єднує в собі сарказм, епатаж та комічність.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-9

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ДЕГРАДАЦІЯ!!
Відповісти
Все норм!
Відповісти
Що тут скажеш. Пісєц...
Відповісти
Два дєбіла ето сіла!
Відповісти
Три дебіла!!! Ще флешка
Відповісти
Там є чим потрусити,якби не було нормального прутня то встидалися!
Відповісти
Мистецтво без трусів - це новий напрямок модерну.
Відповісти
Що ви розумієте. Це Європа, гламур і майбутнє нації. Та й на одязі економія.
Відповісти
НАШ КЛІЄНТ
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні