У Луцьку п'яна компанія пошарпалась з поліцією. ВІДЕО

25
-6
У Луцьку п'яна компанія пошарпалась з поліцією. ВІДЕО
У Луцьку нетвереза компанія взялась захищати водія, якого зупинили за порушення правил, і влізла у шарпанину з патрульними поліцейськими.

Інцидент трапився ввечері у п’ятницю, 15 червня.

Як розповів водій вантажівки Ігор, його зупинили на вулиці Рівненській. З його слів, патрульні сказали, що той проїхав під знак «Рух вантажних автомобілів заборонено».

«Фото, відеофіксації не було, бо зупинили мене вже в районі кладовища. Заборона є тільки на в’їзді в Луцьк, а на Рівненську можна виїхати з будь-якого перехрестя, не порушуючи ніяких знаків. Інспектори рухались мені назустріч, не за мною, тому й не бачили, звідки я приїхав», - розповідає водій Ігор.

Тоді чоловіка попросили вийти з машини, щоб скласти постанову. Він розповів, що погодився не одразу.

"Кажуть: виходь з машини, будемо складати протокол. А я: не хочу виходити, чому я маю це робити? Кажуть: ще два попередження і буде застосована сила. Щоб машину не ламали, я вийшов", - пригадує водій.

Побачивши це, до машини підійшла компанія і почала знімати усе на відео.

«Поліцейські почали їх штовхати, грубо себе поводити і хамити. Людям за те, що вони знімали на телефон, покрутили руки і привезли в міськвідділ», - запевняє водій.



Натомість в поліції своя версія подій.

«Зупинили водія фури на вулиці Рівненській за порушення знаку. Спілкувались з водієм, виносили постанову. Підійшло чотири особи, почали знімати на відеокамеру, шарпати за руки. Зробили їм попередження. Усі були в стані алкогольного сп’яніння. Один з громадян почав шарпати за руки, на зауваження не реагував. Тоді ми почали його затримувати. А дружина його почала шарпати за форму, спецзасоби, виривати камери, скидати кашкети», - розповідає тимчасово виконувач обов’язків командира роти №3 Патрульної поліції Волинської області Сергій Молочко.

Потому на місце події викликали ще два екіпажі патрульних. Чотирьох людей затримали і доставили у міськвідділ поліції. Їх можуть притягнути до відповідальності за статтею 185 КУпАП (непокора працівникові поліції), 173 (хуліганство) та 178 (перебування в стані алкогольного сп’яніння в громадському місці). Водієві ж загрожують 255 гривень штрафу.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Неадекватна бикота. Поліцейські за дуже мягко з ними. Водієві виписали б штраф і всі були б щасливі. За опір поліції цих биків треба судити і садити.
Відповісти
Понабирали в поліцію калхозніків тупоголових
Відповісти
Калхозніки це якраз ті,хто пяними починають хамити поліції, а на судах жують соплі в сльозах і розказують .що мають дітей і просять їх пожаліти.
Відповісти
Брехня повна!!! Затримали чоловіка, абсолютно тверезого, який знімав на відео. Перелякали його дружину і двоє маленьких дітей. В міськвідділ не пускали зайти і били. Журналісту не давали знімати, шарпали та погрожували.
Відповісти
Жінка перелякана сьогодні переглядала відео на смартфоні. Жінку також необхідно судити за напад на поліцейського, а соціальна служба має вилучити дітей, до суда. Може ця алкашно сімейка гвалтує своїх дітей.
Відповісти
Підтверджую ваші слова. Затримали чоловіка який знімав відео, який до них навіть не наближався.Він був абсолютно тверезим і ні в якому випадку не чинив опору.
Відповісти
Особисто я не бачу покору працівникам пліції при виконанні. Водій набичився, а коли помітив, що за ним спостерігають - влаштував цирк. Я не побачила на відео, що він гтовий був іти з ними. І істерична жінка, яка почала верещати... Вона сама більше налякала дітей, аніж поліція.... С...ка, хлам повний.... А потім поліція їм не така. Виродки
Відповісти
це не водій набичився, а відомий у луцьку автоандон, який бухий почав блєстати умом. Колись корови пас у селі ,а тепер розказує як поліції працювати.
Відповісти
Ці воділи на фурах обїжають знаки і їздять де хочуть, там де заборонено
Відповісти
Чоловік, якого "ламали", звісно не правий. І жінка його теж не права, хоч її і можна зрозуміти. Проте, поліцейські в нас теж, як глухонімі. Патрульний повинен вміти і слухати, і словом перконати, і силу застосувати правильно. А ці два "клоуна" навіть останнього зробити не можуть. І говорити не вміють! Сумно.
Відповісти
Вже пора хазищати, тих хто вимагає і дотримується закону, правил ... В прибалтиці люди самі повідомляють поліцію про порушення громадського порядку, правил ДР . В парках, в громадських місцях розміщені інформаційні знаки про ОБОВ"ЯЗОК громадянина повідомляти по телефону про порушення порядку. І там це діє! Жодного порушення правил дорожнього руху я не побачив, проїхавши Латвію, Литву і Естонію. Вийдіть на вулицю і подивіться що робиться у нас. Розмови по тефону, перетин суцільної, обгін в не дозволеному місці.... Компанії випивах на кожному дворі ... Закидаємось сміттям, лайном і ходимо в "шоколаді", хизуємось- які ми демократи!?
Щось не бачу в дописах про поліцеських Польщі,, прибалтики, зрештою білоруських. Бо там горлопанство, бидловська поведінка не проходить! Робіть висновки!!!! Бо, не виключно, слідуючою жертвою бидла , не дай Бог, будете ВИ.
Відповісти
Повне перевищення службових повноважень поліцейськими і порушння прав людини.Привіт Авакову
Відповісти
На законну вимогу предявити посвідчення поліції не реагували.Швидку допомогу не викликали.Повне безззаконня.Не поліція а бандити у формі.
Відповісти
Прийшов та попросив предявити посвідчення поліцейського а його заламали то є правда
Відповісти
А ще нехай зніме тілесні ушкодження і посадити тих поліцаїв.
Відповісти
тілесні ушкодження отриманні при опору поліції закінчуються тюремним сроком для злочинця.
Відповісти
До васі Тілесні ушкодження посадовою особою без попередження Янукович вернись.Все видно на відео та бодікамерах.Якщо в поліції не пообрізають.Є повне відео без обрізань.Нехай готуються.
Відповісти
невиконання вимог поліцейського є злочином.
Відповісти
вася,ти поліцай??? чи ідіот???!!
Відповісти
Цих пдарів в погонах треба гнати.
Відповісти
Як були мусора так і осталося
Відповісти
Родина, школа, Церква, телебачення, література – усі повинні підкреслювати користь для себе і для загалу суворого дотримання законів. Хочемо жити в нормальній державі – працюймо над тим, щоб законослухняність стала нормою поведінки для всіх громадян.

Відповісти
Важливо ґрунтовно перевиховувати народ. Усі ми повинні цим вихованням займатися – держава, Церква, кожен громадянин.
Відповісти
Нащо тій поліції видають табельну зброю, якщо вони її бояться застосовувати?!
Відповісти
Ці падлюки забулись що працюють на людей!!! І живуть за наші податки!!! Посадити через одного-може одумаються якщо ні то інші міри...!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні