«І я на небі»: як лучани літали на повітряних кулях. ФОТО

3
4
«І я на небі»: як лучани літали на повітряних кулях. ФОТО
У центрі Луцька розпочали фестиваль повітряних куль "Аерофест" - і вже перші пасажири мали змогу насолодитися заходом сонця з висоти пташиного польоту.

У вечір п'ятниці, 15 червня, на Театральному майдані - людно. Усі в очікуванні, коли ж нарешті запустять у небо гігантські повітряні кулі.

Та спершу їх треба було надути, що не так легко, як здається на перший погляд. Відколи дві автівки з причіпами привезли на майдан незрозумілі мішки та величезні вентилятори, місце злету обступили сотні лучан: з дітками, коханими, сім'єю. Усі спостерігали за підготовкою та намагались чи зазнімкувати на фото усі деталі, чи відзняти процес на відео.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: У центрі Луцька стартував фестиваль повітряних куль. ФОТО


Зрештою, 10-15 хвилин очікування і перші пасажири уже лізли у корзину. Ще трохи - і ось перша куля полетіла в небо. Її пасажирка напередодні зізналась - дуже боїться висоти, проте на політ таки наважилась.

За кілька хвилин у годинну мандрівку вирушила друга куля, на борту якої було навіть двоє дітей.

І поки одні лучани насолоджувались заходом сонця високо над містом, інші розважались на майдані. Адже тут на період проведення фестивалю повітряних куль поставили кілька торгових точок та атракціонів для дітей.

Зазначимо, фестиваль триватиме у Луцьку до 17 червня.

Фото Ірини КАБАНОВОЇ.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
був сьогодні з ранку на запуску !!! "Воздухоплаватели" як вони себе називають з ПЕРЕГАРУ !!!! здійснили польот, повернувшись на Театральний майдан за традицією "бахнули" шампанськокого і ЗА КЕРМО авто!!!! це як розуміти? патрульні ви чо? ....( 102 занято).
Відповісти
Шампанське було, за кермо не було. Тому друга половина брехня.
Відповісти
занадто дороге споглядання сонця з тої кулі-2300 гр
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні