У Луцьк з’їхались ріелтори з усієї України. ФОТО

0
4
У Луцьк з’їхались ріелтори з усієї України. ФОТО
У Луцьку – масштабна зустріч членів Асоціації фахівців з нерухомості України.

У п’ятницю, 15 червня, у коворкінгу Passage Interdit вони говорили про розвиток ринку нерухомості та ділились досвідом роботи у різних містах і країнах.

На Волинь приїхали маклери з Харкова, Вінниці, Рівного, Миколаїва тощо. Загалом – з 15 міст України.

Голова Волинського регіонального відділення Асоціації фахівців з нерухомості України Олена Колодніцька каже, що такі заходи покращують імідж Волині:

«Ми завжди за досвідом їдемо в інші міста, в інші країни, де часто розповідаємо нашим партнерам, що у нас дуже гарне європейське місто, гарні незаймані озера, ліси, що варто інвестувати у наш край».

Жінка зізнається – візит членів Асоціації на Волинь був давньою мрією.

У Луцьку ріелтори підписали меморандум про співпрацю з секретарем Луцької міської ради Григорієм Пустовітом та Президентом Волинської торгово-промислової палати Олександром Смоличем.

«Між владою і громадськістю повинен бути діалог, тому що ми представляємо не лише інтереси професійного співтовариства, ми представляємо інтереси громади. Ми знаємо проблеми наших клієнтів і повинні доносити їх до влади», - переконаний президент Асоціації фахівців з нерухомості України Юрій Піта.

Фахівці з нерухомості кажуть, можуть дати чимало порад чиновникам.

«Ми знаємо, які потрібні квартири, який ринок сьогодні, що потрібно будувати, яка повинна бути інфраструктура. Хто, як не міська влада має нас почути - спочатку ріелторів, а потім – забудовників», - розповідає директор Волинського агентства нерухомості Лариса Мусійчук.

Опісля зустрічі у Луцьку фахівці з нерухомості поїхали на Шацькі озера, де побувають на екскурсії водоймами, побачать рекреаційні об’єкти, бази відпочинку.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні