Під Луцьком фура збила чоловіка на інвалідному візку: подробиці

1
-2
Під Луцьком фура збила чоловіка на інвалідному візку: подробиці
У селі Баїв Луцького району вантажівка збила чоловіка, який переїжджав дорогу на інвалідному візку. Чоловік - у лікарні.

Аварія трапилась у четвер, 14 червня, о 16:00, - повідомляє прес-служба поліції Волині.

За кермом вантажного автомобіля «МАЗ» перебував 50-річний житель міста Чугуїв Харківської області. Ймовірно, водій не врахував дорожню обстановку та швидкість руху й збив пішохода.

Постраждалий - чоловік 50 років із села Ратнів.

Постраждалого чоловіка госпіталізували в Луцьку міську клінічну лікарню. На місці події працювала слідчо-оперативна група Луцького районного відділення поліції.

Попередньо, слідчі кваліфікують подію за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України. Йдеться, про порушення правил безпеки дорожнього руху, які заподіяли тяжке тілесне ушкодження потерпілому. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до восьми років.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
- тому зо настроює голоту проти хто трудиться
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні