На Волинь привезли тіло загиблого атовця. ФОТО

0
0
На Волинь привезли тіло загиблого атовця. ФОТО
Колона з численних автомобілів зустріла тіло полеглого від кулі снайпера бійця 24-ї ОМБ Миколу Вільчинського. Від Цуманського перехрестя колона рушила через Луцьк до села Берестечко Горохівського району.

Тіло загиблого героя зустріли 15 червня близько 7.00, - пишуть Волинські новини.

Нагадаємо, у зоні проведення операції Об'єднаних сил загинув мешканець Горохівського району Микола Вільчинський. Про обставини загибелі інформації мало, швидше за все то було кульове поранення від ворожого снайпера. Важкопораненого бійця не встигли довезти до госпіталя живим. У забиблого залишилася маленька донечка та дружина.

Зустрівшись, військові побратими загиблого та волонтери обговорили напружену ситуацію на сході нашої країни. Вони наголошували, що обстріли відбуваються регулярно, однак наше командування не завжди дає дозвіл на вогонь у відповідь.

Так, колона у супроводі патрульної поліції проїхала Луцьком, рух супроводжувався сигналами автомобілів. В центрі міста колона з автомобілів зупинилася на деякий час, щоб вшанувати полеглого полеглого Героя. Багато лучан ставали на коліна та зі слізьми на очах віддавали шану загиблому від кулі снайпера Миколі Вільчинському.

Проїхавши обласним центром Волині, волонтери вирушили у село Берестечко Горохівського району.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні