Собаче рабство: на Волині пса тримають на спеці, без води і їжі. ФОТО

2
3
Собаче рабство: на Волині пса тримають на спеці, без води і їжі. ФОТО
У Стровижівському районі місцевий житель тримає пса на прив’язі під палючим сонцем, аби той стеріг його посіви.

Картину знущання над твариною на власні очі бачила Вероніка Плахова, - йдеться у повідомленні редакції Старовижівської районної газети "Сільські новини" у Фейсбук.

Жінка розповіла, що кілька днів тому, повертаючись додому з річки з малими дітьми, застала картину: на полі, де не було жодного укриття, рив собі нору пес, виснажений майже 30-градусною спекою, зморений голодом, спрагою і прямим сонячним промінням, з важким цепом та подвійним ошийником, товщиною до 10 сантиметрів.

Як виявилось пізніше, нещасну тварину вже не вперше залишають напризволяще у полі, аби та відганяла пташок від кукурудзи, яку так рівненько посадив «дбайливий» господар.

«М’яко кажучи, ми завмерли від шоку. Дітки відразу почали розпитувати, чому, як і хто з нею так вчинив? Після п’ятихвилинного ступора вирішили напоїти тварину водою, що залишилась у нас після відпочинку. Розрізали пляшку навпіл, наповнили її, дали рештки їжі», - розповіла Вероніка Плахова.

Через деякий час жінка знову повернулася до тварини. Напоїла пса, дала хліба... і відпустила.

Пізніше встановили і особу хазяїна-катівника. Ним виявився місцевий житель, який живе неподалік річки. Та з етичних міркувань ім’я чоловіка розголошувати не стали.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Жаль що я живу далекувато від того підара. Сюрпризи я вмію робити. Він не зібрав би жодної кукурудзинки.
Відповісти
Які етичні міркування? Країна має знати своїх героїв. Фото в студію! А жінка молодець! Дай Боже здоров'я їй та її діткам!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні