Село під Луцьком заполонив небезпечний борщівник. ВІДЕО

1
6
Село під Луцьком заполонив небезпечний борщівник. ВІДЕО
Узбіччя вулиці у селі Княгининок Луцького району повністю вкрите отруйним борщівником Сосновського. Рослини сягають до 2 метрів у висоту.

Місцеві кажуть, що неодноразово отримували опіки від рослини, - йдеться у сюжеті "Суспільне Волинь".

Аби боротися з отруйною рослиною, у Княгининівській громаді торік затвердили спецальну програму. На її фінансування пердбачили 80 тисяч гривень. Частину коштів уже виратили, каже сілька голова Олена Твердохліб. рослини обросляли хімічними препаратими та скошували, проте лише на землях, які перебувають у комунальній власності. Господарі приватних територій мали б самі подбати про ліквідацію борщівника.

Нагадаємо, від контакту з бощівником потерпають люди. До опікового центру уже звернулося кілька волинян, напередодні чоловік у Ковельському районі через це потрапив до реанімації.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Твердохліб і на будяках вже гроші мутить.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні