Подружжя знімало порно зі своєю 4-річною дитиною

2
0
Подружжя знімало порно зі своєю 4-річною дитиною
У Кривому Розі двоє вихідців з Кавказького регіону розповсюджували порнографічні файли за участю своєї 4-річної дочки.

Про це повідомляє прес-служба Національної поліції України.

Сімейна пара — 29-річний чоловік та його 30-річна дружина розповсюджували порнографічні файли за участю своєї 4-річної дочки. Вони вступали з нею у статеві зносини, фіксуючи це на відео.

Продаж цих відео відбувався в анонімному сегменті Інтернету. Зловмисники зазвичай відшуковували «клієнтів» на такі відео у мережі Інтернет, пропонуючи переглянути або купити відео. Для оплати відео використовували криптовалюту.

Поліцейські встановили нікнейм, який використовували зловмисники для завантаження файлів. За оперативною інформацією, останнє завантаження файлів цим користувачем було здійснено кілька діб тому.

У квартирі, яку орендували зловмисники у місті Кривий Ріг на Дніпропетровщині, правоохоронці провели обшук, під час якого вилучили комп’ютерну та відеотехніку, а також мобільні телефони.

За цим фактом триває досудове розслідування за частиною 4 статті 301 (ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів) КК України. Вирішується питання щодо оголошення зловмисникам про підозру. Їм загрожує до десяти років позбавлення волі.
Теги: дитина, сім'я
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
За таке і 20 років мало. Скалічили дитині життя, причому своїй дитині.... Повідрізати виродкам статеві органи.
Відповісти
Де монжна переглянути це відео?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні