--> Його життя обірвалося, коли тільки починалося, - колега загиблого атовця з Волині | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Його життя обірвалося, коли тільки починалося, - колега загиблого атовця з Волині

0
1
Його життя обірвалося, коли тільки починалося, - колега загиблого атовця з Волині
Спогадами про загиблого атовця з Волині Миколу Вільчинського поділився його колега, фахівець горохівської дільниці Володимир-Волинського віддлення ПАТ “Волиньгаз” Андрій Боярчук.

Колеги з особливим теплом згадують про чоловіка, - про це йдеться у сюжеті "Суспільне Волинь".

"Завжди був активним, відповідальним працівником, колеги з особливим теплом згадують про сумлінного та енергійного молодого чоловіка. Трудився він у бригаді внутрішньобудинкових систем газопостачання. В 2014 році він був мобілізований, а згодом пішов служити за контрактом. В 26 років обірвалося життя від кулі ворожого снайпера, коли все починалося", - розповів фахівець горохівської дільниці Володимир-Волинського відділення ПАТ "Волиньгаз".

Нагадаємо, у зоні проведення операції Об'єднаних сил загинув мешканець Горохівського району Микола Вільчинський. Про обставини загибелі інформації мало, швидше за все то було кульове поранення від ворожого снайпера. Важкопораненого бійця не встигли довезти до госпіталя живим.

Сайт ПАТ “Волиньгаз” повідомляє, що 26-річний Микола Вільчинський 5 років працював слюсарем з експлуатації та ремонту газового устаткування. Закінчив професійно-технічне училище №27 у Берестечку та мешкав у селі Старики Горохівського району. У загиблого залишились дружина та маленька донька, яка народилася 4 травня.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні