Відкриття луцького ЖК «Юпітер»: як це було. ФОТО*

0
-2
Відкриття луцького ЖК «Юпітер»: як це було. ФОТО*
Житловий комплекс «Юпітер» від Будівельної компанії «Інвестор», який побудований на межі Луцька та Липин, відкрив свої двері для нових мешканців.

Презентація житлового комплексу відбулася 12 червня.

Перший будинок уже здали в експлуатацію, другий - на стадії будівництва. У другій секції закінчили цегляну кладку усіх 5-ти поверхів та тривають роботи з утеплення фасадів пінополістирольними плитами та мінеральною ватою. У третьому корпусі тривають фундаментні роботи.

На території комплексу розташований дитячий майданчик, парковка, передбачено відеонагляд, охорона та освітлення. В експлуатацію здали 48 квартир, загалом заплановано 144 помешкання.

Під час зустрічі-свята власники змогли ознайомитись зі своїми квартирами, обмінювалися планами щодо ремонту, а дітки вивчали «космічний» майданчик, «перевіряли» його на зручність на міцність. А ще наймолодших жителів «Юпітера» розважали майстри аквагриму, аніматори та справжня бульбашкова фея.

Одним з приємних моментів була інформація про те, що квартири у ЖК «Юпітер» можна придбати у іпотеку за вигідною відсотковою ставкою у ПАТ «Кредобанк» та ПАТ КБ «ПриватБанк».

Керівник і засновник будівельної компанії «Інвестор» Андрій Разумовський розповів, що задля експерименту придбав квартиру у кредит, аби потім детально розповісти про усі тонкощі та нюанси процедури.

«Я сам придбав дворівневу квартиру в «Юпітері» в іпотеку через «Кредобанк», аби на власному досвіді перевірити, як працює цей механізм. Я мусив пройти цей шлях сам, щоб дізнатися, скільки треба сплатити першого внеску, яким буде щомісячний платіж, і переконатися, що усе реально», - розповів директор будівельної компанії.

ЧИТАТИ ТАКОЖ:«Квартири у «Супернові» скоро будуть найдорожчими у Луцьку» – Андрій Разумовський

«Найбільшим попитом користуються однокімнатні та двокімнатні квартири. На сьогоднішній день у нас велика довіра від клієнтів, і квартири реалізовуються уже на етапі фундаменту. Наприклад, у другій черзі у ЖК «Юпітер» залишилось не проданими лише п’ять квартир. Ми завжди ідемо назустріч клієнту, шукаємо шляхи відтермінування», - зауважує Разумовський.

Крім того, зараз діє акційна пропозиція – 40 900 $ – за 4- кімнатну квартиру площею 106,32 квадратних метри.

За словами Андрія Руслановича, святкове відкриття провели, аби офіційно вручити власникам квартир право власності, ключі, технічні паспорти, гарантії на обладнання та приємні подарунки від «Інвестор». Також це чудова нагода познайомитись з майбутніми сусідами.

Для власників квартир уже створили ОСББ та обрали голову. У власника кожної квартири є своє місце для парковки.



Якщо ви мрієте жити у затишному ЖК «Юпітер», телефонуйте: 096 030 20 10 або звертайтеся за адресою: вул. Коперника, 13 В, м. Луцьк.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні