Волинські селяни скаржаться на прикордонників

4
0
Волинські селяни скаржаться на прикордонників
Жителі прикордонних сіл Любомльського району просять владу втрутитись у конфлікт із Луцьким прикордонним загоном.

Про це заявили у прес-службі Волинської обласної ради, - повідомляє Інформаційне агентство ВолиньPost.

«Мене обурює те, що в сусідній Польщі люди вільно пересуваються у прикордонній смузі, купаються у водоймах, розважаються, рибалки рибалять, зрештою люди почувають себе господарями на своїй землі, що на наших прикордонних територіях, на жаль, робити заборонено! Нещодавно святкували дні Європи в Україні, то про яку Європу і добросусідство може йти мова, коли нас відгороджують від Євросоюзу колючою «Єгозою»?!» - йдеться у запиті депутата Юрія Гупала.

Це питання розглянула постійна комісія облради з питань міжнародного співробітництва, зовнішньоекономічних зв’язків та інвестицій.

Начальник відділу юридичного забезпечення діяльності виконавчого апарату облради Сергій Хитрик пояснив, що прикордонники діють в межах відповідного наказу Міністерства внутрішніх справ. На цих територіях встановлений особливий режим, у прикордонній зоні можуть перебувати громадяни з перепустками.

Зі слів Гупала, прикордонники нарікають на те, що жителі Любомльського району займаються контрабандою. «Через 3-5% жителів, які справді переправляють через кордон нелегально цигарки, не повинна страждати решта селян. Всі знають в селі, хто займається контрабандою. Нехай прикордонники роблять свою роботу, а не заважають людям працювати на своїх паях», - зауважив Гупало.

Депутат Алла Лісова запропонувала офіційно звернутися до центральної влади про внесення змін до наказу МВС. Таку пропозицію підтримала вся комісія, проект рішення буде розроблений і внесений на розгляд сесії.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Нагліють і поліцаї на манавицькому посту,зупиняють без пояснення причин,непредставлаються,запитав звідки їдемо,пхає носа в салон ...старі методи повернулись ,чи не так?
Відповісти
Треба ділитись з прикордонниками і все буде добре.
Відповісти
Та всі Ви там контрабандою займаєтесь.Через таких як Ви черги на кордоні
Відповісти
Многие из нас перестали смотреть TV, так как интернет источники дают намного больше честной информации и можно выбирать кого читать, а кого нет.
Но в последнее время большая часть новостных источников подает неправдивую информацию, поэтому приходится искать очень тщательно. В поисках хороших СМИ я наткнулся на 2 хороших источника: ukr-life.com.ua и sylnaukraina.com.ua.
Рекомендую и Вам отбирать только качестенные новостные источники СМИ чтоб не остаться обманутым.

Кстати, совсем недавно прочитал полезную новость, которая касается каждого из нас : https://sylnaukraina.com.ua/prognoz/prognoz-pogody/prognoz-pogodi-voseni-2017-roku-v-ukra%d1%97ni.html
https://sylnaukraina.com.ua/prognoz/prognoz-pogody/prognoz-pogodi-na-osin-2017-v-ukra%d1%97ni.html
https://sylnaukraina.com.ua/kalendar/robochi-dni-2017-roku-v-ukra%d1%97ni.html
https://sylnaukraina.com.ua/
https://sylnaukraina.com.ua/kalendar/misyachnij-kalendar-strizhok-na-kviten-2018-roku.html
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні