--> Високоякісна цегла від ТМ «Євротон»* | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Високоякісна цегла від ТМ «Євротон»*

0
-4
Високоякісна цегла від ТМ «Євротон»*
Відома українська торгова марка «Євротон» зареєстрована у 2005 році з метою виділити на ринку стінової кераміки облицювальну цеглу, що виготовлялася ще із 2002 року на цегляному заводі у смт. Розділ Львівської області.

Вперше в Україні розпочато випуск конкурентно-спроможної продукції за новітньою технологією на сучасному обладнанні провідних німецьких фірм «Lingl» (Лінгл) та «Rieter» (Рітер) з високим рівнем автоматизації, контролю та керування технологічним процесом на всіх стадіях виробництва.

На сьогоднішній день продукцію ТМ «Євротон» можна придбати більш ніж в ста точках продажу по всій Україні та за її межами. ТМ «Євротон» визначає перспективи розвитку, планує та здійснює свою діяльність, виходячи з кон’юнктури ринку та необхідності забезпечення виробничого та соціального розвитку.

Компанія спеціалізується на виготовлені клінкерної, лицьової, фасонної та рядової цегли.



Клінкерна цегла

За своїми споживчими властивостями клінкерна цегла перевершує будь-який стіновий лицювальний матеріал, що існує на будівельному ринку.

Окрім того, клінкерна цегла ТМ «Євротон» гармонійно поєднується з більшістю сучасних будівельних і оздоблювальних матеріалів: склом, алюмінієм, натуральним і штучним каменем, деревом, сучасним пластиком.

Лицьова цегла

Сучасна технологічна лінія німецького виробництва та кваліфікований персонал дозволяють випускати лицьову цеглу ТМ «Євротон» високої та стабільної якості. Продукція відповідає європейським вимогам до міцності, зовнішнього вигляду та довговічності сучасного стінового матеріалу.

Глиниста сировина, що використовується для виробництва керамічної лицьової цегли ТМ «Євротон», добувається в екологічно-чистих районах України.

Фасонна цегла

Фасонна цегла ТМ «Євротон» ідеально підходить для облицьовування фасадів та внутрішніх оздоблювальних робіт, полегшує роботу по зведенню кладки з різними контурами, округленими кутами, особливими рішеннями в обрамленні складних форм вікон, карнизів, підвіконь, арок, стовпів, парканів і т.п.

Природна гама кольорів, привабливі форми поверхонь, розмаїття форм та кольорів для втілення задумів дають безмежні можливості для фантазії та ефективно допомагають вирішувати складні архітектурно-художні та дизайнерські задачі при будівництві та реконструкції.

Рядова цегла

Рядова цегла ТМ «Євротон» - керамічна та ефективна. Пустотіла (ефективна) цегла значно легша за звичайну, а тому і працювати з нею легше. За рахунок повітряних порожнин в цеглі зменшується теплообмін між внутрішнім простором і зовнішнім середовищем. Ця дуже цінна якість дозволяє зберегти в стіні тепло взимку і уберегти від спеки влітку.



Які переваги має цегла ТМ «Євротон»?

- унікальна пропозиція на ринку стінових матеріалів — нова клінкерна цегла ТМ «Євротон», яка за експлуатаційними властивостями та зовнішнім виглядом не має аналогів українського виробництва при оптимальному співвідношенні ціни та якості;

- висока міцність та витривалість клінкерної та лицьової керамічної цегли, що особливо важливо при висотному будівництві;

- відсутність в керамічній цеглі штучних барвників, використання високоякісної, екологічно-чистої сировини;

- високий професіоналізм персоналу компанії;

- постійне оновлення асортименту продукції;

- централізована доставка продукції покупцям;

- надійна та зручна для транспортування упаковка;

- налагоджена дистрибуторська мережа;

- гнучка система знижок для постійних партнерів.

Аби переглянути асортимент від ТМ "Євротон", запрошуємо перейти на сайт.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні