У луцькому РАЦСі хочуть добудувати п'ятий поверх, щоб вмістити ЦНАП

4
8
У луцькому РАЦСі хочуть добудувати п'ятий поверх, щоб вмістити ЦНАП
Директорка луцького ЦНАПу Лариса Карп'як розповіла, що у РАЦСі хочуть добудувати для департаменту п'ятий поверх. До того ж, там планують розмістити офіси для виконавчих органів.

Про це посадовиця розповіла у вівторок, 12 червня, під час засідання постійної комісії міської ради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів, - пише Волинська правда.

Нагадаємо, ідея розмістити філію ЦНАПу у приміщенні луцького РАЦСу виникла ще у травні 2017 року.

«Ми добудуємо в РАЦСі ще один поверх. Якщо спеціалісти після перевірки фундаменту дозволять, то ми добудуємо 5 поверх», – сказала Лариса Карп’як.

Також вона додала, що в теперішньому РАЦСі розмістять бек-офіси виконавчих органів.

«Ми реконструюємо всю площу. Для працівників РАЦСу ми виділимо 400 квадратних метрів приміщення», – запевнила директорка ЦНАПу.

Крім того, як зазначає інформаційне агентство ВолиньPost, Лариса Карп'як попросила "перекинути" кошти від купівлі швейцарських тролейбусів на реконструкцію приміщення РАЦСу.

Йдеться про «перекидку» суми в 1,497 млн грн. Директор департаменту ЦНАП розповіла, що є одеська фірма, яка готова взятися до розробки проекту реконструкції РАЦСу. Наразі є договір на 1,5 млн грн, роботи планують виконати за 4 місяці. Тож аби заплатити аванс і роботу можна було розпочати, треба заплатити аванс - 30% від суми.

Директор департаменту фінансів та бюджету Лілія Єлова зазначила, що розпорядником коштів наразі є виконком. Тож саме він має купити тролейбуси, а вже тоді передати їх на баланс ЛПЕ. Тому «перекидка» у межах одного розпорядника коштів можливе.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А три копiйки на пам’ятник бандерi зостанется?
Відповісти
В памятника дозвіл на кошти треба взяти

Відповісти
У нас повно порожніх заводів з цехам стоянками інфраструктурою робіть з них ЦНАПИ а з таких обєктів
як ЗаГС треба робити музеї ітп... чого місту не хватає.
Але на жаль це покоління керівників дурніше ніж попереднє злодійське.
Відповісти
моторошна будівля для сьогодення. можливо, краще передати її всеціло під інші державні установи, а сам рагс перенести в новобуд?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні