--> Секрети «Карабасу»: шашлик від майстра* | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Секрети «Карабасу»: шашлик від майстра*

0
9
Секрети «Карабасу»: шашлик від майстра*
Приватна броварня «Карабас Барабас» славиться своїм живим пивом, смачними закусками та неймовірною атмосферою. Але головним у будь-якій справі є люди. Саме привітний та кваліфікований персонал створює чудову атмосферу у закладі завдяки тому, що любить свою роботу та виконує її із задоволенням.

"Волинь 24" спільно з «Карабасом» запроваджують нову рубрику «Секрети Карабасу». У кожному наступному матеріалі працівники закладу розкриватимуть секрети своєї роботи.

Перший герой нашої рубрики - молодий та дуже амбітний хлопець Богдан, який у "Карабасі" готує страви на мангалі.

Про рецепт найсмачнішого шашлику, особливі приправи та, звичайно, про м’ясо читайте у цитатнику.




На кухні я - один з наймолодших працівників, мені 19 років. Прийшов до "Карабасу" аби працювати, здобувати нові знання. Загалом на кухні з 17 років, особливо полюбляю мати справу з грилем та випічкою, однаково люблю ці два процеси.

*************

У закладі дуже крута атмосфера та дружній колектив. Відкрите меню, там ви побачите багато різних страв, з якими цікаво працювати. Я навчався на технолога, тому і пішов у кулінарію.

*************

М'ясо мені завжди було до душі. Гриль, вогонь та усе, що з цим пов'язано. Окремо хочу виділити, що у «Карабасі» гарно ставляться до працівників, усі на рівні.

*************

Кухня не видає своїх секретів. Але можу дещо розказати. Відкрив власні рецепти приготування риби дорадо, форелі, лосося. Використовую приправи тархун, естрагон, лимон, сіль оливкову олію, до речі не люблю використовувати цибулю. Рибу потрібно спочатку обсмажити на грилі, а потім довести до готовності у печі на дровах. Смак неперевершений.

*************

До м'яса придумував свої заправки. Можу виділити те, що м'ясо любить базилік. Найнеприємніше у приготуванні – баран, по-перше він може мати специфічний запах, а по-друге, я особисто не люблю смак баранини. Свинина більш універсальне м'ясо, так само і телятина. Для шашлику найбільше підійде шия, для медальйонів - вирізка з телятини.

*************

Так, я з тих людей, які у компанії готують шашлик, а навколо нього багато порадників. Рецепт шашлику зі свинини: цибуля, сіль, перець, паприка, базилік, естрагон, тархун ( на свій смак та розсуд), лимонний сік, мінеральна вода і трошки олії і залишити на ніч. Для м'яса курки: сметана, кефір, мінеральна вода та куркума, вистачить потримати години 3-4.

*************

«Карабас Барабас» - заклад, який притягує не лише своєю смачною кухнею, а й людяністю та душевністю. Хороший колектив , який любить свою справу – основа класного закладу. Завітайте до приватної броварні та переконайтесь.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні