У Луцьку з'явився новий головний архітектор

3
1
У Луцьку з'явився новий головний архітектор
У Луцьку представили нового головного архітектора - Веніаміна Туза.

Про це пише радник міського голови Ігор Поліщук на своїй сторінці у Фейсбуці.

"У Луцькій міській раді представили першого заступника, в.о. керівника управління містобудування та архітектури Веніаміна Веніаміновича Туза", - йдеться у дописі.

Як зазначає Поліщук, новий головний архітектор виконував проекти для компаній Pernod-Ricard Ukraine, Visa Ukraine, Nokia, Microsoft, Platinum Bank, Oriflame та багато інших.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Скільки Луцьк це терпіти буде?! От як посади отримують - Туз допоміг Палиці у питаннях отримання ліцензій на бурштин, типу дослідник місцевий і отримав у нагороду тепле крісло! Що це робиться?! Не ту країну Гондурасом назвали! Ганьба і у першу чергу людям, мешканьцям, що сотня тисяч не може найти управу на пару десятків! От тому так і живемо і надалі будете так жити бо мовчите і тихо ковтаєте...!!!
Відповісти
Грібаний пистець. Старого дудазвона головним архітектором міста, яке методично вбивали стільки літ... Урбаніста тра, а не старого маразматика!!!
Відповісти
Цікаво від коли Visa Ukraine, Nokia, Microsoft, Platinum Bank, Oriflame та багато інших, ці компанії стали займатися архітектурно- будівельними роботами. Знову тракторист хоче їхати на мані. Брєд це треба пропіарити в Європі, ото буде буча.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні