У Луцьку завершують ремонт вулиці Ковельської

4
-6
У Луцьку завершують ремонт вулиці Ковельської
Капітальний ремонт вулиці Ковельської у Луцьку підходить до завершення. Ремонтують ділянку вд межі міста до мосту через річку Стир.

Про це повідомив директор департаменту ЖКГ Юрій Крась на оперативній нараді міської ради, 12-го червня.

Кошторисна вартість ремонту становить більше 21-го мільйона гривень.

Уже провели заміну бордюрного каменя, виконали ремонтдорожнього полотна та тротуарів, влаштували мережу зливової каналізації і в проблемних місцях.

Зараз підсилюють основи на заїздних кишенях" зупинок громадського транспорту, асфальтують з'їзди , пізніше наноситимуть дорожню розмітку.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
За рік можна було б менше напрошуватись на прокльони лучан!(( Своє «закінчення» засуньте собі в зад! У вас там багато закінчень, впевнений!((
Відповісти
Непогано було б і тротуари поробити, бо там ноги можна зкрутити. Люди між іншим і пішки ходять , а не тільки викатують на авто. Авто то металяшка , а ноги то свої рідні:)))))
Відповісти
Як думаєш, звідки кошти на тротуари? На дороги, розмітку, світлофори? Так, з податку ВОДІЯ, який купив паливо на запраці. То чому ти, та подібні, такі злі на власників ТЗ? Давайте, ходіть по траві, їздіть кіньми по болоті,..! Ах да, агресія від ліні, заздрощів, тупоголовства.
Що ти і свільки дала в бюджет, щоб ходити по дорогому покриттю?
Відповісти
Дятле ти дурний кошти якби дійсно як в законінаписано йшли з акцизу на паливо в нас дороги щолоті були.... їз розкрадають
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні