Галя Падалко розповіла, як бігала з Кравчуком. ФОТО

4
1
Галя Падалко розповіла, як бігала з Кравчуком. ФОТО
Луцька телеведуча Галина Падалко опублікувала фото з ранкової пробіжки з депутатом Волинської облради Святославом Кравчуком.

Про це вона написала у Фейсбуці.

"Його можна побачити ледь не щодня о 6-7 годині ранку в парку 900-річчя. Він біжить повільним кросом, час від часу переходячи на ходьбу. Іноді з ним бігає маленький симпатичний хлопчина. Харизматичний, статний та блискучий Святослав Кравчук - один з стовпів волинського політикуму, старійшина. Він є частим гостем нашої програми (“Протилежний погляд LIVE”, - ред.) і одного разу після прослуховування треків ОЕ я навіть назвала його Святослав Вакарчук в прямому ефірі. Потім довго вибачалась", - йдеться у дописі.

Галина Падалко написала свої враження від спілкування з Святославом Кравчуком під час прогулянки.

"Я висловила своє щире захоплення його наполегливістю і занепокоєння тим, що переважна більшість осіб, що бігають зранку це люди зовсім не молоді. На що політик пояснив, що в такому поважному віці, як в нього, хочеться чимдовше зберегти набуте потом і кров’ю щастя, тому мотивація в старших потужніша", - пише телеведуча.

"Нещодавно читала цікаву статтю про те, над чим шкодують люди літнього віку. В списку було: мало займались спортом; мало проводили часу з близькими; мало подорожували. І не було там ваших айфонів і модних тачок. Не було. Робіть правильні висновки. Вкладайте в своє здоров`я та кругозір змолоду, не відкладайте на потім! Зробіть 7-10 км вашою приємною звичкою зранку.", - зазначила Галина Падалко.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хто це??? Давайте ще напишемо як звати молочницю в якоі Кравчук купив молоко і як звати таксиста , який завіз його на роботу!!!
Відповісти
А потім вони мокрі від поту пішли разом митися в душі...
Відповісти
Кравчук-стовп волиньполітикуму.В якій партії ще не був?Був в усіх,напевно пора в кріп...
Відповісти
Не "з", а "за".
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні