Лучанка отримала роль у популярному серіалі «Школа»

1
31
Лучанка отримала роль у популярному серіалі «Школа»
Вісімнадцятирічна лучанка Христина Олексюк пройшла кастинг на роль у популярному серіалі «Школа».

Про це вона розповіла у коментарі інтернет-виданню «Волинь24».

Христина закінчила луцьку школу №21, а нині є студенткою Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки.

Дівчина професійно займається вокалом і в свої 18 може похвалитися кількома авторськими піснями, які навіть продала. Нині її пісні звучать на музичних телеканалах та радіостанціях, зокрема «Люкс FM», «Наше радіо» та «СІД FM».

Майже рік тому Христина Олексюк виграла пісенний конкурс на музичному телеканалі «Music Box».

«Мені дали мільйон гривень на зйомку кліпу та ротацію на телеканалі (частота розміщення композиції в ефірі, - ред.)», - каже Христина.

Для участі в кастингу другого сезону серіалу «Школа» дівчині потрібно було опублікувати фото у Інстаграмі та зібрати певну кількість вподобань.

«Тоді я зібрала 6 000 лайків, мене помітили на каналі «1+1», після чого запросили на кастинг», - зазначає дівчина.
Фото, яке зібрало більше 6 000 лайків
Фото, яке зібрало більше 6 000 лайків

Участь у «пробах» брало 100 молодих людей зі всієї України, однак пройшли кастинг лише троє: двоє відеоблогерів та лучанка Христина Олексюк.

«Під час кастингу продюсер та режисер серіалу ставили декілька запитань. Головною умовою було розповісти історію зі свого життя за 60 секунд. Так як я люблю багато говорити, та й життя у мене насичене веселими історіями, завдання не було складним. Скажу чесно, до кастингу я не готувалася, просто була собою. Можливо цим і «взяла», - зізнається студентка.

Яку роль гратиме дівчина, поки не відомо, нині для Христини спеціально пишуть роль.

Довідково.«Школа» — український телесеріал про життя сучасної школи, підлітків, їхні стосунки з учителями та батьками. Виробництво — «1+1 продакшн». Другий сезон серіалу заплановано на осінь 2018-го. Серіал позиціонує себе як перший сучасний український підлітковий серіал.

Передрук заборонено.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
31

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хто визначає «популярність»!?? Можливо попИ, які так само роздають «святість», «отці», «блаженний», «архієпископ» і т.д? ))
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні