Дівчата-скрипальки у центрі Луцька «порвали» інтернет. ВІДЕО

13
31
Дівчата-скрипальки у центрі Луцька  «порвали» інтернет. ВІДЕО
Відео вуличного виступу двох музиканток, які на вулиці Лесі Українки у центрі Луцька виконували “Вівальдіану” Пітера Мартіна, набуло нечуваної популярності: менш ніж за добу воно набрало тисячі переглядів і сотні поширень.

Відео розмістив у Фейсбуці лучанин Андрій Токаренко. “Немає нічого краще вранішньої кави і чудової музики на додачу. Луцьк дивує!” – написав автор відео.

“Вечірні променади по вул Лесі Українки - суцільне задоволення! Оркестрики різних поколінь, скрипалі , сопілки, молодь на вело- релакс чудовий!” – прокоментував відео лучанин Анатолій Корніюк.

Відео зняли у суботу, 6 червня. На ньому – виступ двох студенток другого курсу Волинського коледжу мистецтв імені Ігоря Стравінського – Олександри Король і Анастасії Пономарьової.

У розмові з “Волинь24” Олександра зізналася, що це – всього третій їх вуличний виступ. “Як правило, граємо на вихідних. Не тільки класнику а й сучасні твори, в тому числі обробки рок-композицій” – розповіла дівчина.

Теги: музика
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
31

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А ще як чарівно грають сироти І.Левчука, заробляють батькові бомжу на пиво.
Відповісти
а можна більше інфо по тому левчуку? дуже цікавий персонаж він
Відповісти
на фейсбуці у "збережемо древній луцьк" він випорожнюється 24/7. туристи в брянщину і авіатори у нього на підтанцьовках.
Відповісти
Шкода , що мало концертів класичної музики в місті . А молодь не заради грошей на вулиці грає . Молодці .
Відповісти
то нащо тоді футляр поклали щоб їм гроші кидали?
Відповісти
Ви рахуєте, що дитина, яка не совається по закутках, не курить, навчається мистецтву, робить приємно людям, не заслуговує на подяку. Ви самі багато зробили за дарма в цьому житті! Дівчата молодці, не ходять з простянутою рукою, не випрошують, а працюють, люди задоволені і це найкраща оцінка.
Відповісти
молодці
Відповісти
Молодці дівчата
Відповісти
Я хотів би почути коментар з приводу того,чи узаконене в нас жебрацтво.Оці всі шаляпіни,це_жебраки,які своїми "зачаровуючими" "шедеврами" вносять дискомфорт жителям і працівникам магазинів,офісів і кафе,які розташовані на вул Л.Українки.Попробуйте на протязі 11год. робочого дня вислухати бугая в камуфляжі,який диким голосом,неначе скаженний,ричить на всю вулицю.Другий_сивий,з гітарою, виє голосом шакала,аж кості ламає від його вокалу.Обидвох можна запрягати в плужок,а вони повиставляли скриньки і жебракують,ніби не мають за що кусень хліба купити. А народ ведеться і кидають хто скільки може. Це тільки на початку вулиці.А по всій_набереться таких з десяток.
Відповісти
Шановний, не знаю скільки вам років, але змушений вам пояснити що таке жебрацтво. Отже їдете на автостанцію і там до вас почнуть чіплятися цигани, різношерсні інваліди з копіями чорт зна чого. ЦЕ НАЗИВАЄТЬСЯ ЖЕБРАЦТВО. А щодо законів і їх виконання можете почати хоча б з так званого гаранта, який незаконно займає пост президента, і одночасно бізнесмен. ЗАКОНОМ ЦЕ ЗАБОРОНЕНО. Тож, або починайте боротись з батончиком рошен, або не трогайте дівчаток.
Відповісти
Ти даром хліб їсиш. Народження таких як ти помилка природи, і твоїх батьків.
Відповісти
Чо ти мєліш, падонок? Хліб платний
Відповісти
Дівчата молодці, грають гарно. Як казала одна бабуся, учані й воспитані. Каву зранку випити під таку музику-велике задоволення. На всіх пішоходних вулицях європейських міст є музиканти, і нікому в голову не приходить називати їх жебраками.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні