«Футбол іноді грають і з ворогами» – Кварцяний проти бойкоту Чемпіонату світу у Росії

10
3
«Футбол іноді грають і з ворогами» – Кварцяний проти бойкоту Чемпіонату світу у Росії
Українським журналістам не варто ігнорувати Чемпіонат світу з футболу, який відбувається у Росії, посто треба говорити виключно про футбол – вважає голова Федерації футболу Волині Віталій Кварцяний.

Про це Кварцяний заявив, відповідаючи на питання газети “Волинь нова” про те, чи варто українським медіа висвітлювати Мундіаль у Росії.

“Фільм «Третій тайм» пам’ятаєте? Той, що за мотивами «Матчу смерті» між київськими динамівцями та командою німецького Люфтваффе. Це я до того, що у футбол іноді доводиться грати й з ворогами” – каже Кварцяний.

“А для поціновувачів футболу Чемпіонат світу – величезна й довгоочікувана подія. І журналісти також мусять її висвітлювати!” – впевнений футбольний тренер.

“Єдине, що варто робити акцент тільки на футболі, уникаючи будь–якого підігравання російській пропаганді — ніякого “Россия! Россия!”, - вважає Віталій Кварцяний.

“Спорт, гра, команди з різних континентів, відомі й молоді зірки – про це варто й треба писати” – додає він.

“А якби збірна України таки пробилася на ЧС–2018? Нас би розводили з Росією до останнього. Але коли б випало грати з ними у фіналі, то що, ми б здалися і не вийшли?!” – ставить риторичне питання Кварцяний
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Вже головнiшого за футбол-в Украiнi немае! Бо Кварцяного це кормить! Йому наплювати, що гинуть молодi хлопцi- украiнцi! Ще й основу пiд це пiдводить! Однi придбали путiвки(6000), а iншi -пiд все це, пiдводять основу! Як таке можливе в Украiнi!?
Відповісти
з ворогами не треба грати,бо можна " загратися", а "кварца" треба було завезти на фронт щоб він на власні очі побачив які "мячі" нам з того боку "пасують" ,може тоді в нього риторика помінялася б...!
Відповісти
Кварц людина гів..о як і тренер.
Відповісти
Треба відрізняти політику від спорту. Я за футбол.
Відповісти
яка політика,що ти несеш?!В країні війна,люди гинуть,можна сказати "цвіт нації" !!!А тобі футбол з ворогом в голові...
Відповісти
Що ти ліпиш! Цвіт нації вже давно за кордоном, у цивілізованому суспільстві, а тут одне не зрозуміло що залишилось, що нічого не вміють і лише ниють і різних ... на виборах обирають які їх потім розводять і доять!
Відповісти
ти дебіл, очі роззуй,там написано про те що хлопці на фронті гинуть за те щоб усілякі дегенерати сидячі в теплі розводили в коментах демагогію, про футбол і політику!!!!
Відповісти
тобто і за тебе теж?)
Відповісти
а як ти ще за кордон не з*** бався "цвіт нації"?
Відповісти
На державному рівні йде повним ходом торгівля з Російською Федерацією , а футбол показувати не можна. В кінці кінців давайте визначатися у всьому.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні