--> У Луцьку будуть штрафувати тих, хто не придбав сміттєвого бака | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку будуть штрафувати тих, хто не придбав сміттєвого бака

9
-1
У Луцьку будуть штрафувати тих, хто не придбав сміттєвого бака
Інспектори департаменту муніципальної варти Луцької міськради з 20 червня складатимуть адміністративні протоколи на мешканців приватного сектору, якщо у них не буде контейнера для сміття. Про це розповіла в коментарі ВРД НСТУ директор департаменту Юлія Сиротинська.

Штрафи для хитрунів, які не купили собі контейнера, будуть від 340 до 1320 гривень. Таке нововведення запроваджують згідно з «Правилами благоустрою міста Луцька».

Директор департаменту муніципальної варти Юлія Сиротинська каже: це робиться для того, аби лучани позбавилися звички залишати пакети з непотребом під деревами та вздовж доріг, де їздить машина з вивезення сміття.
Теги: сміття
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
- це перше, що потрівно робити українцю! І менше плодіть дегенератів на допомогах та субсидіях!!!(
Відповісти
це перше, що потрібно робили дурнуватій владі. організація збору і утилізації сміття - це обовязок органів місцевого самоврядування.
Відповісти
вперше я згоден з цією хрюшкою. особливо потрібно штрафувати свиней з 2поверхового будинку на вулиці Володимирській навпроти церкви
Відповісти
Реально дістали ті розівані пакети. Просте примітивне жлобство. В хатах а європа, а своє гімно в кульочку за паркан... європейці засрані. І винять в цьому всьому від рядового двірника до президента, тільки не себе-жлоба з кульочком...
Відповісти
так і є. а собаки через 2 хвилини ті кульочки розірвуть і розсовують по всій вулиці....
Відповісти
Штрафувати не за непридбані баки потрібно, а ЗА ВИКИНУТЕ НА ВУЛИЦЮ СМІТТЯ!!!
Чому б не штрафувати батьків, котрі не маючи матеріального статку, плодять голоту? Далі що?- немає коштів на виховання та розвиток дитини, і виходить у світ відповідне тЕлЄ, яке навіть при наявності бака, кине сміття де попало, а сам бак зламає! Бидло не навчити, його можна тільки виродити, не даючи змоги плодитись!
Відповісти
європа бля....
Відповісти
У певний день викочую бак зі сміттям, і змушений іти на роботу. Ввечері прийшовши додому свого контейнера не знайшов. Питання, хто має стерегти контейнери, і повторно купувати????? Після того як отримаю відповідь на це питання погоджусь з придбанням контейнера.
Відповісти
При нормальних умовах, хай би влада й закупила ці контейнери. Не всі ж кидають пакети сміття під стовби. Хто виносив у бак, той і виноситиме далі. То чого штрафувати за відсутність контейнера. Купіть, поставте і штрафуйте, якщо хтось не користується ним за призначенням. Звикли перевалювати з хворої голови на здорову...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні