--> В яких позах спати - небезпечно | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

В яких позах спати - небезпечно

1
-2
В яких позах спати - небезпечно
Щоб прокинутися в гарному настрої, потрібно правильно спати.

Про це повідомляє Погляд.

Найпростіше заснути на животі, але ось спати в такій позі всю ніч не можна. Справа в тому, що коли ми лежимо на животі, то повертаємо голову. Через це передавлюються артерії і порушується кровопостачання мозку. Також ускладнюється робота легенів. А ще від сну на животі з'являється набряклість обличчя і зморшки.

Лежачи на спині, людина розслабляється. Така поза корисна всім, у кого є проблеми зі спиною і тиском. А ось для тих, у кого є захворювання дихальної системи, спати на спині не рекомендується. І, звичайно ж, ця поза - найгірший варіант для тих, хто хропить.

Сон на правому боці - найприродніший. Ця поза також називається «позою ембріона», в ній хребет зберігає природне положення. Втім, захоплюватися сном в такому положенні не варто: вона погіршує роботу органів травлення та лімфатичної системи.

Якщо ви любите спати на лівому боці, то знайте, що ваш мозок відпочине максимально продуктивно, цей факт довели вчені.
Теги: сон, порада
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"Якщо ви любите спати на лівому боці, то знайте, що ваш мозок відпочине максимально продуктивно, цей факт довели вчені". спання на лівому боці погіршує роботу серця, а отже кровопостачання. ОРГАНІЗМ сам пристосовується, як йому краще відпочивати
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні