«Має пройти спецперевірка», - Денис П'ятигорець про призначення заступником голови ОДА

3
-6
«Має пройти спецперевірка», - Денис П'ятигорець про призначення заступником голови ОДА
Український блогер та громадський активіст, волонтер та помічник народного депутата Денис П'ятигорець розповів, чи стане заступником Волинської ОДА.

Це він розповів під час великого інтерв'ю у головному на Волині ток-шоу «Протилежний Погляд LIVE».

Ведучий Тарас Шкітер зауважив, що за його інформацією, Дениса П'ятигорця планують призначити заступником. Тож він запитав, чи це дійсно так і коли це відбудеться.

«Мають пройти певні бюрократичні процедури. Я вже сьогодні опублікував свою електронну декларацію. Тому запрошую телеканал «Аверс» та «Волинські новини» її проаналізувати і написати відповідні «влучні» статті з цього приводу. Відбувається певний процес відповідно до чинного законодавства. Коли це буде, мені, на жаль, сказати важко, тому, що має пройти спецперевірка, інші речі, які мусять бути відповідно до законодавства і лише після цього має бути призначення», – відповів Денис П'ятигорець та додав, що про конкретні терміни нині йому сказати важко.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
просто ппць. час валити звідси.
цих уй..ків тільки не хватало у владі.
Відповісти
У будь-якій країні -латиноамериканській , європейській, азіатській- людина, що займає високий політичний пост, не жирує, адже вона розуміє, що її виборці можуть її завтра викинути" з влади. А у нас чомусь приходячи до влади, люди впевненні , що залишаться там навічно. І в принципі правильно думають, адже вони всі там у владі прикритті недоторканністю. І процедури імпічменту в нашій країні фактично не існує. Тому так думають. Потрібно постійно їм нагадувати ,що їх теж запросто в однин прекрасний день люди можуть "ВИКИНУТИ". НАРОД ВІД сільського голови і до ПРЕЗИДЕНТА повинен контролювати те, що вони роблять. Роблять протизаконне щось, вголос казати на сесіях, і "ВИКИДАТИ" ЇХ - ПЕРЕОБИРАТИ ДО НАСТАННЯ ТЕРМІНІВ - НЕ ДАВАТИ обкрадати НАРОДНЕ ДОБРО І НАРОДНУ КАЗНУ- КАЗНУ КРАЇНИ- УКРАЇНИ.
Відповісти
Ця людина називала теперішню владу хунтою,а зараз по команді хазяїна йде їй служити.Дивно?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні