--> СТО «Сафрон»: якість та гарантія* | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

СТО «Сафрон»: якість та гарантія*

0
7
СТО «Сафрон»:  якість та гарантія*
Для сучасної людини машина – це не просто засіб пересування, а й близький друг та надійний товариш. Саме тому для нього - як для рідної людини - потрібно ретельно обирати фахівця та автосервіс.

Кожен автолюбитель знає, що для чіткої роботи транспортного засобу потрібне постійне, а головне - якісне обслуговування. У такому складному механізмі, як авто, має значення справність кожної деталі, кожної системи та елемента.

СТО «Сафрон» докладе максимум зусиль, щоб ваше авто працювало бездоганно. Працівники – професіонали своєї справи, які розуміють, що для власника автомобіля надзвичайно важливо почуватись у ньому комфортно та безпечно. Наявність якісного обладнання, яке регулярно оновлюється, дає можливість провести повну діагностику автомобіля, здійснити найскладніший ремонт та висококласну мийку.

Станції технічного обслуговування «Сафрон», які працюють для клієнтів уже більше 15 років, одні з кращих у Луцьку. Кількість тих, хто обирає цей сервіс, щоразу збільшується, а постійні відвідувачі давно переконались у професіоналізмі та досвіді майстрів.

Вашій увазі запропонують наявні комплектуючі запчастини, регулювання та заміну шин, стискання-розтискання, професійну мийку авто. Тут є також сервіс продажу й обслуговування автомобілів «Пежо».

Головний аргумент на підтвердження високого класу роботи СТО «Сафрон» у тому, що працюють тут швидко, а головне - якісно.

Поради від СТО «Сафрон» - чому потрібно вчасно проводити діагностику авто:
1. Регулярна діагностика авто – запорука довговічної роботи транспортного засобу.
2. Завдяки ремонту та діагностиці ви будете впевнені у безпеці пересування.
3. До вибору СТО потрібно підходити відповідально, адже автомайстра можна прирівняти до сімейного лікаря.

СТО «Сафрон» працює чітко та якісно, не вигадує зайвих робіт та не пропонує заміну ще робочих деталей. У цьому – чесність сервісу.
Роботи, за які взялися, автомайстри виконують відповідально та професійно, скрупульозно та грунтовно. У цьому – якість.

Автосервіси «Сафрон» розташовані за адресами: місто Луцьк, вулиці Львівська, 106 б та Карпенка-Карого, 7а.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні