На Волині знайшли зниклого підлітка з Вінниці. ФОТО

0
-14
На Волині знайшли зниклого підлітка з Вінниці. ФОТО
На Волині знайшли 16-річного підлітка з Вінниці, який 31 травня пішов з дому та не повернувся.

Протягом 5 днів поліція розшукувала зниклого підлітка, який без дозволу батьків поїхав до знайомого у селище Шацьк, - повідомляє поліція Вінниці.

2 червня ввечері до поліції звернулась вінничанка з повідомленням щодо зникнення сина. 16-річний хлопець протягом двох днів не з’являвся вдома та не виходив на зв'язок.

За словами начальника відділу ювенальної превенції Людмили Кузнєцової, відразу після надходження повідомлення на пошуки дитину залучили максимальну кількість правоохоронців. Проведеним комплексом розшукових заходів поліцейські встановили, що підліток перебуває у товариша у Волинській області.

Працівники ювенальної превенції склали на батьків адміністративний протокол за невиконання ними своїх обов’язків щодо виховання дитини, провели з сім'ю профілактичну роботу з метою запобігання таким випадкам у майбутньому.

Також поліцейські вивчать клімат у родині, щоб з’ясувати причини такої поведінки підлітка.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-14

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні