УКРОП тисне на луцький бізнес, - Григоренко

1
-1
УКРОП тисне на луцький бізнес, - Григоренко
Експерт громадської організації «Волинський центр розвитку урядування» Сергій Григоренко вважає, що міська влада вчиняє репресії проти луцького бізнесу.

Про це він заявив у п’ятницю, 8 червня, під час круглого столу «Волинського ЦРУ».

Сергій Григоренко зауважив, що «наїзди» влади на бізнес у Луцьку були й раніше, зокрема за часів президента Януковича, однак досі участі в цьому не брали представники міської влади.

«Після того, як у березні минулого року відбувся переворот у міській раді і депутати створили нову більшість, з нашої точки зору почався системний тиск на бізнес. Це або помста опозиціонерам, або тиск на ті структури, які міська влада хоче підпорядкувати собі», - наголосив експерт.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: «Рейдерське захоплення», - облспоживспілка про долю луцьких ринків

З його слів, прикладом тиску на бізнес є висвітлення в негативному світлі діяльності луцького автозаводу «Богдан» та купівля тролейбусів у Швейцарії. Мовляв натомість влада могла б підтримати місцевого виробника.

Нагадаємо, на заводі «Богдан» запевнили, що не використовують деталей російського виробництва.

Також Сергій Григоренко заявив про тиск на бізнес депутата Луцької міської ради Петра Нестерука. Мовляв на його склад разом з журналістами телеканалу «Аверс» приїздили бійці громадського формування «Варта порядку».

Останній приклад – передача землі під Центральним та Завокзальним ринками комунальному підприємству «Луцькі ринки» без перемовин з облспоживспілкою.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Стидаюся спитати, за що живуть експерти пани Григоренко і Яковлєв? Хто їм платить зарплату? І ще - звідки беруть інформацію буквально про все ?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні