--> У Луцьку водій маршрутки взяв з дитини 5 гривень, бо вона не показала учнівський | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку водій маршрутки взяв з дитини 5 гривень, бо вона не показала учнівський

4
2
У Луцьку водій маршрутки взяв з дитини 5 гривень, бо вона не показала учнівський
У Луцьку водій маршрутки взяв з 11-річної дівчини 5 гривень замість 3, бо вона не показала учнівський.

Про це у Фейсбуці написав батько Радим Романюк.

Інцидент стався 7 червня близько 09:10 на зупинці «Там-Там».

«Моя 11-річна дочка зайшла до маршрутного таксі №19 (перевізник ТзОВ ВТП «Санрайз») Передавши за проїзд 20 гривень отримала решту без квитка в сумі 15 гривень. Дитина не засоромилася спитати водія чому решта 15 гривень? На що отримала відповідь в грубій формі що проїзд для тебе 5 гривень так як ти не пред'явила учнівського квитка, якби був він то платила б три гривні», - йдеться у дописі.

«Ознайомившись з рішенням ВК ЛМР від 16.05.2018 року там вказано що проїзд для дітей 2 гривні за наявності учнівського, студентського квитка», - написав чоловік.

«В проекті рішення від 05.03.2018 року вказувалося про проїзд в 3 гривні для дітей в період літніх канікул але нічого про учнівські і студентські», - додав лучанин.

«Зі слів водія якщо у вашої дитини не має на руках учнівського квитка. Дякуючи прийнятим змінам виконавчим комітетом ЛМР водій законно має право "здерти" 5 гривень за проїзд дитини??
Ні, не має права, так як форма студентського, учнівського квитка затверджена лише для студентів вищих навчальних закладів а студентів та учнів ПТУ», - обурюється Радим Романюк.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
транспортний відділ МВК треба гнати в шию. понаприймали дурних рішень
Відповісти
Тобто не видно що це дитина. Нічого в водія є чи будуть свої діти тоді він все осознає
Відповісти
Власнику маршрутки треба жити, водію, дитині і батькам теж! Але є пиявки суспільства, кровоСІСИ!- це державні структури, які начебто працюють на користь людей. Кажуть як кому жити, керують долями!((
Насправді ж, оці НЕУЧИ в державній «рясі» є самим великим ЗЛОМ, які самі нічого не вироБЛЯють, живуть за наш рахунок, ще й створюють умови, коли їм перепадатиме більше, знову ж таки нашою працею!((
Влада- це паразитуюча нечисть, і чекати від цих бандитів чогось доброго не варто!
Маршрутки, пасажири,...,- проблем немає, платіть/перевозьте- це все вирішується вмить. Заплатив- їдеш. А ні, ублюдки владні створили субсидії, допомоги, дотації, компенсації, щоб на уьому крошити бабло, одночасно людей настроювати друг проти друга! Скоти!!!(
Відповісти
треба розуміти, звідки беруться субсидії, пільги і т.д. своєю бездарною політикою влада не здатна і НЕ МАЄ БАЖАННЯ створити здоровий бізнес-клімат. наслідком цього є чудове існування купки олігархів, які захопили найбільш привабливі сектори економіки і животіння решти бізнесу. відсутність здорової конкуренції на ринках, відкат капіталу в офшори провокує низькі зарплати, низьку сплату податків, низькі пенсії. ЛЮДИ НЕСПРОМОЖНІ ПЛАТИТИ світові ціни на енергоресурси, проїзд у транспорті тощо. ВСЯ ЕКОНОМІКА ПОСТАВЛЕНА З НІГ НА ГОЛОВУ !!!!!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні