На Волині учням призначили стипендію по 100 гривень, а голові райради - надбавку до 4 тисяч

1
0
На Волині учням призначили стипендію по 100 гривень, а голові райради - надбавку до 4 тисяч
У Володимир-Волинському районі учням призначили по 100 гривень стипендії, а голові райради - до 4 тисяч надбавки.

За це голосували на сесії депутатів Володимир-Волинської районної ради, 7-го червня, - повідомляє Буг.

Спершу депутати розглянули проект рішення, в якому пропонувалося призначити стипендію сімом учням сіл Березовичі, Микуличі та Хобултова в розмірі 100 гривень. Депутати заявили, що сума зовсім маленька і потрібно її збільшити хоча б удвічі. Під час обговорення вирішили, що потрібно підняти до 200 гривень і за це голосували.

Однак Роман Гук наголосив, що зараз це не можна зробити, а спершу потрібно прийняти правки до бюджету райради, а після цього збільшувати розмір виплати. Внести необхідні зміни зможуть лише на засідання наступної сесії.

Відразу ж після того як прийняли рішення про виплату стипендій учням, розглянули питання про надання надбавки до заробітної плати самому ж голові райради.

“Гуку Роману Григоровичу, голові районної ради, встановити надбавку за вислугу років в розмірі 30 відсотків до посадового окладу з урахуванням надбавки за ранг, стаж державної служби та служби в органах місцевого самоврядування якого становить 20 років станом на 19.05.2018 року”, – йдеться в проекті.

Встановити якою ж буде надбавка можна оцінити відкривши декларацію Романа Гука за 2017 рік, де зазначено, що річний заробіток становить 180 930 гривень. Отож, голова районної ради отримає надбавку в межах від 3 до 4-х тисяч гривень.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
В СЕРЕДНЬОМУ ПІДВИЩЕННЯ НА 2050 ГРН
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні