Лучанин, який зламав шию у ставку, відчуває руки

0
6
Лучанин, який зламав шию у ставку, відчуває руки
Лучанину, який невдало пірнув і зламав шию, зробили операцію. Нині чоловік відчуває руки, хоч і скаржиться на слабкість у них.

Про це розповіла сестра потерпілого Наталія Охремчук.

Нагадаємо, у суботу, 2 червня, у мілкий ставок біля села Боголюби стрибнув 31-річний волинянин. Він вдарився головою об дно та зламав шию.

Сестра чоловіка Наталія Охремчук каже, що днями йому зробили операцію. Поставили металеві штифти у хребет. Після цього його стан покращився. Загрози життю немає.

Зі слів жінки, у чоловіка – слабкість у руках. Але добре, що він їх відчуває.

Лікарі поки не прогнозують, що буде зі здоров’ям лучанина. Йому знадобиться тривала реабілітація. Нині рідних найбільше хвилює його психологічний стан.

«Стан його моральний дуже важкий. Ми намагаємось, хоч трошечки підняти йому настрій, але я розумію, що в нього сильна психологічна травма. Потрібно, щоб з ним працювали психологи і реабілітологи», - каже Наталія Охремчук.

«Я всіх прошу про допомогу. Молитовну, фінансову – хто чим може. Я буду всім щиро вдячна. Від свого імені та від імені свого брата», - додає жінка.

Допомогти можна, перерахувавши кошти на номер картки ПриватБанку 5168 7573 3151 4267 (Охремчук Наталія Геннадіївна).
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні