«У будь-якій справі головне - люди», - лекція Олени Палагути у Луцьку

2
13
«У будь-якій справі головне - люди», - лекція Олени Палагути у Луцьку
Громадянський рух "СВІДОМІ" розпочав літній сезон проекту "Школа свідомого громадянина" публічною лекцією топ-менеджера групи компаній "Континіум" Олени Палагути.

Близько сотні людей 7 червня завітали у стіни луцького "Променя" аби послухати поради від досвідченого керівника.



Лекція розпочалась з розповіді про створення першого бізнесу тодішніх студентських друзів Степана Івахіва та Ігоря Єремеєва, які у 1992 розпочали пошиття шкіряних курток.

"У 1996 році познайомилась з Ігорем Єремеєвим. Ми доклали багато сил та ідей для створення першої заправки WOG, яка розташована у Цуманському районі. Ігор Миронович особисто креслив логотип та підбирав кольори для емблем. Події відбувались дуже стрімко. Пам'ятаю, що він міг розставляти товар на полицях, робити каву та багато інших речей", - згадує Олена Палагута.



За словами Олени Петрівни, компанія розвивалась, і було прийняте рішення почати займатись виробництвом сирів.

"Компанії "Комо" та "Клуб сиру" - наша гордість, адже ми завжди тримаємо високу планку".

У 2005 році з'явився комплекс "Rixos Прикарпаття", директором якого Олена Палагута є останні п'ять років. За готелем - торгово-розважальні центри ПортCity у Маріуполі та Луцьку.

Олена Петрівна розповіла, що головне у будь-якій справі - люди.

"На сьогоднішній день компанія "Континіум" створила понад 12 тисяч робочих місць. Цінність компанії - у стабільності, часі та орієнтуванні та клієнта".

За розповідями про роботу заговорили і про особисте. Зокрема, Олена Петрівна згадує, як виховувала своїх донечок, розповідає, що намагалась завжди бути хорошою мамою, проте не обходилось і без покарань.

"Коли моя молодша донька показала у щоденнику погану оцінку, я заборонила їй іти на новорічний ранок. Зараз я розумію, що була фашистом", - згадує зі сміхом пані Олена.



ТОП поради від Олени Палагути:

1. Найголовніше - не витрачати час. Вставайте чим раніше.

2. Приділяйте максимум часу своїм рідним та близьким. Подзвоніть та зустріньтесь зайвий раз - це дуже важливо.

3. Раджу прочитати Хейля "Готель" та подивитись серіал "Родина".

Наприкінці заходу співзасновник Громадянського Руху "СВІДОМІ" Тарас Шкітер подякував лектору.

"Коли ми створювали проект "Школа свідомого громадянина", ми хотіли створити саме такий майданчик, клуб за інтересами з цікавими людьми. Я хочу сказати, що сьогодні лекція вийшла дуже душевна. У мене склалось враження, що ми усі були учасниками бесіди", - каже Шкітер.

Співорганізатор "Школи свідомого громадянина" Христина Назар розповідає, що дуже рада, що Олена Палагута провела лекцію, адже її досвід безцінний.



"Наш проект - це майданчик неформальної освіти, де завдяки спілкуванню проходить обмін досвідом з професіоналами. Такий формат отримання практичної інформації допомагає досягти успіху в обраній професійній сфері.

З іншої сторони - лектори з радістю готові ділитися отриманими протягом життя вміннями та навичками, щоб схухачі прагнули розвиватись та самовдосконалюватись.

Ця зустріч - не вийняток, Олена Петрівна швидко відгукнулась на нашу пропозицію та погодилась взяти участь у заході", - резюмує Христина.

Довідка:

"Школа свідомого громадянина" – це навчально-просвітницький проект ГР "Свідомі". Метою проекту є підвищення рівня свідомої поведінки громадян у різних сферах і в побуті, навчання їх базовим сучасним навичкам і практичним крокам у самореалізації, розробці та впровадженні локальних проектів.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
13

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"Коли моя молодша донька показала у щоденнику погану оцінку, я заборонила їй іти на новорічний ранок. Зараз я розумію, що була фашистом", ОТАКЕ У ВАС СТАВЛЕННЯ І ДО ЛЮДЕЙ
Відповісти
Є що подивитись
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні