Так пропіарити гей-парад треба вміти, - луцький пастор потролив нардепа

14
-12
Так пропіарити гей-парад треба вміти, - луцький пастор потролив нардепа
Луцький пастор та режисер Сергій Шараєвський потролив нардепа Сергія Лещенка. Останній вважає, що рішення комітету Верховної Ради заборонити трансляцію Чемпіонату світу - неправильне.

"Рішення комітету Верховної Ради заборонити трансляцію чемпіонату світу - це не просто тупо піар, це рідкісна можливість тримати власних громадян за осередок ідіотів, які після перегляду трансляції футбол раптово можуть повірити в "рускій мір". Цей рецепт заборони з тієї ж брошури, що перегляд ЛГБТ-прайдів робить людину гомосексуалістом", - йдеться у дописі Сергія Лещенка у Фейсбуці.

"В Олімпіаді нацистської Германії брали участь чорні спортсмени, перемагали, як Джессі Оуенс, отримували нагороди назло Гітлеру, для котрого ті ігри були супер-пропагандистською подією, і нікому не приходило в голову не висвітлювати ці події в США. На мою думку, автори ідеї мають йти далі - і ввести кримінальну відповідальність за перегляд футбольних матчів", - зазначив нардеп.

Натомість Сергій Шараєвський зазначив, що Олімпійські ігри в Німеччині проходили до війни, коли між Америкою і Третім Рейхом були хороші стосунки. На думку пастора, допис Сергія Лещенка - не про футбол, а тонкий піар гей-прайду.

"Ну-ну, а читання постів Сергія Лещенка робить людину інтелектуалом. Так от, шановний депутат БПП, який не любить БПП, Олімпійські ігри в Німеччині проходили в 1936 році. До війни. А коли там почалася перша світова, то краще в Царьова запитати, він як експерт, може точніше підказати. І звісно, так акуратно пропіарити гей-прайд треба ще вміти. Тонка робота. Взагалі підозрюю, що допис не про футбол. Гебельс до подібного ніколи б не додумався", - написав Сергій Шараєвський.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-12

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ніц не понімейшн, о цо йдеться?
Відповісти
Ну хто що бачить. Я бачу дурну ідею заборонити перегляд Чемпіонату світу, пастор побачив гей парад. Все по Фрейду.
Відповісти
Висновок: всі футболісти - геї)))
Відповісти
а ХТО тоді всі, хто дивиться, як 22 геї в трусах бігають по полю ?
Відповісти
- хіба око, яке щось бачить, не являється звязковим між мізками? Що шукаєте, те знаходите, тому як цікавить ЦЕ!!
Особливо подібний напрямок і стосується тн. попів
Відповісти
Тільки латентні гомосекі можуть дивитися чемпіонат з ворожої країни, яка вбила 10 тисяч українців.
Відповісти
Ну ігри ворогів можеш не дивитись, а інші країни приїхали і грають, а чемпіонат раз на 4 роки! То у чому проблема? Ну тоді зроби ворогами автоматично всі країни, що поїхали туди грати, санкції на них... :)))
Відповісти
у інших країн поки що нема претензій до рашки як окупанта
Відповісти
не розумію подібних заяв, ну так вбила, скрито поки, як ви всі такі правильні то нахрена російським газом суп варите, а ну збудували грубу в квартирі, і в ліс по дрова
Відповісти
цікаві у пастора асоціації між футболом і геями. цікаво, які асоціації у нього викликають інші ігри ?
Відповісти
Такі як ви взагалі читають про що написано і зочаб час від часу логіку включають.
Відповісти
а такі як ви вискакують як гриць з конопель аби що небудь пукнути
Відповісти
"голодній кумі, хліб на умі"
Відповісти
Скільки вже можна піарити того штунду. Щось бовкне і вже новина. Вам що писати немає про що?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні