Чорний квадрат, наклейки та ісландський мох. Редактор 12 каналу Сашко Бугаєнко. РОБОЧИЙ СТІЛ

2
-12
Чорний квадрат, наклейки та ісландський мох. Редактор 12 каналу Сашко Бугаєнко. РОБОЧИЙ СТІЛ
Часом дрібнички на робочому столі розкажуть про людину більше, ніж портфоліо, досьє і навіть сторінка у вікіпедії.

Хтось, як Плюшкін зносить туди усе, що трапляється під руку, а іншим достатньо мати комп'ютер, записник і фото рідних.

Вишукували цікаве на столі випускового редактора «12 каналу» Сашка Бугаєнка.

Про те, що робить у шухляді робочого столу Сашка ісландський мох, чому не лишає свої відбитки на телефоні та чому він дизайн замінив журналістикою.



ЖУРНАЛІСТИКА – ЦЕ…

Колись було «донкіхотство», тобто нести якісь високі меседжі, боротися за щось хороше. Хоча насправді я в журналістику потрапив зовсім не через це. Тоді мені було потрібно щось змінити в своєму ж

Коли після школи я вступив на дизайн, мені набридло малювати і вирішив, що потрібно щось змінити. Тоді я попросив брата здати документи на факультет, де немає семестру вищої математики. Так я вступив на журналістику.

Він подав замість мене документи, навіть сфотографувався, щоправда пізніше мені довелося доводити, що то не я на фото. Насправді відразу асоціював себе із телебаченням, тому ніколи не друкувався у жодній газеті. Хоча це дивно для тих, хто закінчував журналістські ВУЗи.

НОУТБУК

Я на всіх робочих столах принципово ставлю зображення чорного квадрату. Це ще з тих давніх часів, коли на комп’ютерах було мало оперативної пам’яті. І коли ти ставив якісь картинки на робочий стіл, то робота комп’ютера від цього ставала трішки гіршою. А з чорним квадратом мене нічого не відволікає, бачу усі файли, до того ж чорний колір дуже спокійний колір для сприймання очима.

ТЕЛЕФОН

У мене китайфон «Xiaomi Mi A1». На ньому є можливість блокувати телефон відбитком пальця. Але я свідомо не лишаю своїх відбитків на ньому. Не тому, що боюся, що хтось вкраде, а тому, що не хочу, аби мої відбитки пальців могли «хакнути».

Я впевнений, що зовсім скоро ми всі будемо розраховуватися відбитками пальців, а не нашими телефонами.

На заставці у мене зоряне небо. Я дуже люблю гори, а така дрібниця, як заставка мені про них нагадує. На дзвінку стоїть alt-J – Deadcrush. Найчастіше розмовляю по телефону з коханою.

ЗВ'ЯЗОК

Я дуже не люблю переписуватися. Мені краще поговорити по телефону, а ще краще спілкуватися візуально. Справа в тому, що я кіноестетик. Із переліку соцмереж користуюся Фейсбуком, Інстаграмом і Телеграмом. Останній люблю за те, що там дуже багато класних каналів про літературу, науку, книжки.

В Інстаграмі стежу за своїми друзями. Туди заходжу раз у два дні, що на сьогоднішній день дуже дивно.

ІСЛАНДСЬКИЙ МОХ

Я дуже люблю якісь дивні чаї, особливо трав’яні. Роки два тому планував їхати в Ісландію, але не поїхав, тому що робота не відпустила. З тієї поїздки мені привезли пакетик ісландського моху. Всі, кому його презентували, пити той чай не могли, тому вони віддавали мох мені. Відтоді я став його фанатом. До того ж, це панацея від усіх хвороб, якщо в це вірити звісно.

РУКАВИЦІ

Якось ми з колегами приєдналися до загальноміської акції, коли прибирали місто. Тоді поїхали до Луцького замку, де назбирали понад 12 мішків сміття.

БЛОКНОТИ

Блокнотів у мене багато, але користуюся трьома-чотирьома. Один блокнот – чернетка, інший – робочий, і є більш особистий, який роботи не стосується. Всі вони в мене вже дуже давно, і за життя я повністю не списав жодного з них. У мене вони або розвалюються через вік, або їх десь гублю, або просто закидаю.

НАКЛЕЙКИ

Є у мене логотип дизайнерки одягу Аліни Гаєвої. Якось зустрів її на «Всі свої» - це такий івент, де продають виключно українські бренди. Хотів придбати у неї сорочку, але мого розміру не було, так вона мені наклейку дала.

Є також наклейка із фото моєї подруги, яку зробили на фестивалі «Мама Африка».

Текст Анастасія КАЧИНА
Фото Ірина КАБАНОВА

«Я чорнослив не їм. Це підстава»
«Я чорнослив не їм. Це підстава»
«То мій брат з племінником і дружиною»
«То мій брат з племінником і дружиною»

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-12

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
а ісландський мох при застудах краще будь-якої аптечної хімії.
Відповісти
Ісландський мох - це природний антибіотик. Його відвар в суміші з сосновими бруньками лікує навіть запалення легенів. З такими ліками треба бути вкрай обережним. А пити чай з ісландського моху - це самовбивство. "Компетентність" цього журналіста зашкалює. І небезпека таких "откровеній" в тому, що сьогодні ще деякі люди вірять друкованому слову і завтра, в наслідування звичок журналіста, почнуть теж пити такі "чаї".
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні