«Виховуйте себе», - лучанка про батьків, чиї діти справляють нужду на вулиці

12
-3
«Виховуйте себе», - лучанка про батьків, чиї діти справляють нужду на вулиці
Лучанка Катерина Хомич скаржиться на те, що батьки дозволяють дітям привселюдно справляти нужду на дитячих майданчиках та вулицях.

Це сталося 4 червня, - написала жінка у Фейсбуці.

«В дворі на дитячому майданчику, де гуляє величезна кількість дітей, гуляла дівчинка (років так +-2) з мамою. І тут ця дівчинка піднімає плаття і сідає "по-великому"!!! Прямо біля гірки, з якої спускались діти! Мамаша стояла в двох метрах від малої і взагалі на це НІЯК не відреагувала!», - пише авторка допису.

Коли ж вона зробила зауваження мамі дівчинки, то вона зібрала «купу» і віднесла вбік.

«Але ж з трави це не відмиєш, а діти там падають, граються! Невже не можна було підхопити дитину і швиденько віднести її хоча б десь до дерева? Чому моя дитина і безліч інших мають на це дивитись?!», - йдеться у дописі.

Катерина Хомич закликає батьків виховувати себе та своїх дітей.

«А то потім ви ж самі починаєте нарікати на теперішнє молоде покоління, які вони не виховані, а як вони можуть бути іншими якщо мають ось такий приклад. Не виховуйте дитину, виховуйте себе! І буде нам щастя», - написала жінка.
Теги: діти, батьки
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Зараз багато селін переїзджають до міста, але ніхто їх не вчить вихованості та культури. Вони навіть руки не миють перед прийманням їжі.
Відповісти
"Вони навіть руки не миють перед прийманням їжі". а шо , треба ?
Відповісти
то ще добре, що мамаша там не присіла
Відповісти
Просто перед прогулянкою дітям треба ставити клізму!!
Відповісти
В нормальних містах скрізь стоять туалети, і там люди не займаються вихованням культури випорожнення.
Відповісти
Так це ж Європа!!!А що Ви хотіли???!!Зараз модно коли матуся привселюдно вивалить свою цицяку і кормить дитину,даже не прикрившись ні чим,а потім ті дітки підростають,і какають де їм заманеться.Йдемо до Європи
Відповісти
ханжа, а що тут поганого коли дитина хоче сісю, мамаші треба в печеру ховатись? чи содоміти кругом?)) Д
Відповісти
Пани мої дрібні ваші воші як біб
Відповісти
Блін..вже скоро таке відчуття пукнути не можна буде..бо якась "леді" напише ФБ " ужас яка не культура, портять мені повітря" ..ну сталась така ситуація.. може мама не добачила.. ну не встигла вона дитину відвести. .то що вже треба таку трагедію робити? В надзвичайні новини ще піди ..
Відповісти
у деяких народів, наприклад у папуасів Нової Гвінеї, сходити привселюдно в туалет або потрахатись - нормальна справа, а от їсти привселюдно - табу. УРКАїна вперто рухається до папуаських звичаїв
Відповісти
По-перше, хай поставлять більше туалетів по Луцьку!!! Минулого тижня йшла з малою (6 років), а вона захотіла п-ти, так аж присідала. Перед нами був наш край, зайшли попросилися - нас не впустили((((( Це громадське місце (туалет має бути !!! Дитина пішла в закуток під дерево...
Відповісти
от там в нашому краї треба було і присісти. у цивілізованому світі всі заклади громадського харчування ЗОБОВЯЗАНІ утримувати вбиральні (без того їм не даддуть дозволу здійснювати діяльність). у найбільш цивілізованих країнах ця послуга безкоштовна, хоча в еуропі далеко не скрізь
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні