«Доведете вину - відшкодуємо збитки», - фермер про отруєння бджіл на Волині

5
-5
«Доведете вину - відшкодуємо збитки», - фермер про отруєння бджіл на Волині
Представник ТОВ імені Лесі Українки, яке звинувачують у загибелі бджіл кількох турійських пасік, запевнив, що збитки пасічникам компенсують, якщо вина фермерського господарства буде доведена.

Про це заявив 4 червня на засіданні робочої групи працівник компанії Сергій Буць, повідомляє "12 канал".



"Хочу сказати лише одне: якщо дійсно наша вина буде належним чином підтверджена, ми від жодних відшкодувань збитків чи підтверджень ми не будемо відхрещуватись. Якщо будуть певні проблеми, але ви будете бачити, що правота на вашій стороні, ви можете свої інтереси захистити в суді", - зазначив він.

За його словами, в ході розслідування були окремі порушення, проте, які саме, не уточнив. Також зауважив, що наразі головна мета - не допустити таких ситуацій у майбутньому.

Нагадаємо, що про масову загибель бджіл пасічники Турійського району заявили 23-го травня. За їх словами, працівники підприємства ТОВ імені Лесі Українки обробили поля інсектицидом важкої дії, через який загинули бджоли.

Також на засіданні робочої групи експерти Держпродспоживслужби повідомили, що відомості про загибель 400 бджолосімей - перебільшені. За їх словами, частково ослабли близько 350 сімей. Вони втратили від 10 до 35 відсотків популяції.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ну позмагайтесь з риганалом Смітюхом... :)))
Відповісти
засунути яя того фермера у вулик - сам підпише повинну
Відповісти
Хто в суді має доказувати винуватців-постраждалі пасічники чи правоохоронці?Чому так нахально веде себе фермер?Бо відчуває свою без наказаність.Хоча в такому правовому бедламі може опинитись і сам фермер,коли йому просто спалять урожай. Хай тоді шукає і доказує чиюсь вину.Добровільна компенсація обійдеться дешевше.Око за око,зуб за зуб.
Відповісти
Хороша ідея. Ви все вірно сказали!!!
Відповісти
не спалити. зїсть довгоносик
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні