Новонароджена дитина атовця з Волині - у реанімації

0
-1
Новонароджена дитина атовця з Волині - у реанімації
Дружина військовослужбовця 14-ї бригади із немовлям перебуває у реанімації Волинського неонатального центру.

Хлопчик народився 2 травня із затримкою дихання. Пізніший діагноз - "гідроцефалія", повідомляє Район.Рожище.

Дитина вже перенесла одну операцію, попереду - ще одна.

"У капітана 14-ї бригади народилась дитина, і зараз вона в Луцьку в реанімації. Подружжя немісцеве, на Волині у них немає нікого. Крім нас. Всі гроші, які мали, витратили…" - розповідає Олександр Гуліта – теж молодий батько, який познайомився із сім'єю в лікарні.

"Зустрілися ми з ними в реанімації для новонароджених. Їхній хлопчик народився 2 травня, і в нього була затримка дихання. Пізніше поставили діагноз "гідроцефалія". Своїми силами ми (спільнота "Тризуб 2", це стоматологи-волонтери) допомогли їм коштами на операцію з шунтуванням. Я виклав у вайбері повідомлення, люди відгукнулись. Малому покращало на деякий час, але зараз знову пішла затримка дихання...

Батько служить у Володимирі-Волинському. Родом із Хмельниччини. Сам із дитячого будинку, учасник АТО. Мама зі Сходу. Вона лежала 5 місяців на збереженні в лікарні у Володимирі, і всі кошти йшли на медикаменти. Тепер грошей у них зовсім немає, і в Луцьку їм записують в аптеці в борг. Людям треба допомогти, бо їм допомоги нізвідки чекати..."

Олександр Гуліта не залишився байдужим та організував збір коштів. Гроші можна переказати на картку Приватбанку № 5168742607410424 .

Отримувач: Решетняк Вікторія Аркадіївна.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні