Лучанка звинуватила поліцейського у побитті

1
9
Лучанка звинуватила поліцейського у побитті
Другого червня до поліції надійшло повідомлення від 30-річної лучанки про нанесення їй тілесних ушкоджень малознайомим чоловіком.

На місце події прибула група реагування, яка взяла свідчення у жінки та свідків події. Під час оформлення матеріалів заявниця почала скаржитися на непрофесіоналізм поліції та провокувати правоохоронців на конфлікт, повідомляє прес-служба поліції.

Жінці запропонували поїхати до медзакладу та відділку поліції для з'ясування усіх обставин, зокрема щодо вчинення відносно неї протиправних дій.

Лікар, який оглядав жінку констатував, що видимих тілесних ушкоджень у неї не виявлено. Також її освідчили на наявність алкоголю у крові. Результат показав 1,6 проміле.

У відділку поліції до заявниці прибула "група підтримки", яка звинуватила поліцейських у нанесенні тілесних ушкоджень та перебуванні на службі у стані наркотичного сп'яніння.

Тієї ж ночі поліцейського, на якого вказали активісти відправили на освідчення до Рівненського центру психічного здоров’я населення. За його результатами алкоголю чи наркотичних речовин не виявлено.

За повідомленням заявниці у поліції проводять службове розслідування.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Оце робота віділу моніторингу захищати патрульних від таких заявників, а ще на мою думку нанесена психологічна травма поліцейському якого обрехали, то де той уповноважений з прав людини, чому не заведена справа на громадянку за наклеп, тож поліцейській перш за все людина і конституційні права ніхто в нього не вправі забирати чи позбавляти. Панове то реформа скінчилася, а в Європі якби вона таке собі дозволила то було б її непереливки за ставлення таке до поліції
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні