Його примушують це говорити, - дружина полоненого атовця з Волині

2
5
Його примушують це говорити, - дружина полоненого атовця з Волині
Дружина бійця 14-ї окремої механізованої бригади Юрія Євтушка, який потрапив у полон бойовиків, впевнена, що її чоловіка примушують говорити вигідні ворогам речі.

Про це розповіла цивільна дружина Юрія Євтушка Вікторія Гордієнко, - пише інформаційне агентство ВолиньPost.

«Я бачила ці відео. Я не вірю в те все, якщо чесно, я знаю, що їх могли примушувати до того, щоб вони це розказували. Я не вірю в це все, бо я знаю свого чоловіка. Він пішов за контрактом, він служив а потім що - він би розказував про своїх, що вони такі погані? Я вважаю, що їх там примушували це робити», - впевнена жінка.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Дешеві і брехливі зрежисовані сюжети, - 14 бригада про полонених бійців

Також вона розповіла, що за тиждень, поки чоловік в полоні, їй не вдалося із ним поговорити, тож полоненим, очевидно, не дозволяють виходити на зв'язок.

«Моя думка така, що їх примушують так говорити... В нього тут сім'я. Він мені сам перед тим всім обіцяв, він мені телефонував 25 числа останній раз, він мені тоді сказав, що 1 червня напише рапорт про відпустку. Він мав їхати у відпустку. Я не вважаю, що він замість того, аби приїхати додому, пішов на другу сторону, я проти того, він не міг такого зробити», - повторила Гордієнко.

Також жінка розповіла, що вчора, 3 червня, дзвонила за номером телефону, який озвучували представники псевдореспублік на одному із відео з волинянами.

«Я дзвонила, і родичі Яші (другого полоненого волинянина Якова Веремейчика, - ред.), наскільки я знаю, теж дзвонили», - зауважила жінка. Слухавку не одразу підійняла жінка, яка спілкувалася російською мовою і загальними фразами сказала, що хлопці живі та здорові.

«Я спитала, чи можу з ним поговорити, а вона сказала, що така можливість буде пізніше. Коли я спитала, чому, вона просто вибила», пригадала Гордієнко.

«Якщо вона розказує, що так все добре, то чому не дають поговорити з родичами? Я у все це не вірю», - додала Гордієнко.

Жінка каже, що контактує із родиною Якова Веремейчика. Сім'ї тримають контакт та стараються разом працювати над визволенням своїх рідних.

Нагадаємо, двоє військовослужбовців 14-ї окремої механізованої бригади з Волині у кінці травня потрапили у полон до бойовиків.

Один із них – мешканець села Гірка Полонка Луцького району Яків Веремейчик, інший – житель Любомля Юрій Євтушок.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Випили по 100 грам бойових..... Будемо стояти на своєму,як повернемось.... Дайте землю... Їду безкоштовно бо герой....
Відповісти
Большинство из нас перестали смотреть TV, так как интернет источники дают больше правдивой информации и можно выбирать кого читать, а кого нет.
Но в последнее время большая часть СМИ подает неправдивую информацию, поэтому приходится перебирать очень аккуратно . В поисках хороших СМИ я наткнулся на 2 качественных источника: ukr-life.com.ua и sylnaukraina.com.ua.
Рекомендую и Вам выбирать только проверенные новостные источники чтоб не остаться обманутым.

Кстати, совсем недавно прочитал Важную новость, которая относится к каждому из нас: https://sylnaukraina.com.ua/novini/kalendar-svyat-u-grudni-na-2017-rik-v-ukra%d1%97ni.html
https://sylnaukraina.com.ua/finansy/zarplata/minimalnaya-zarplata-v-ukraine.html
https://sylnaukraina.com.ua/vidpochynok/derzhavni-svyata/koli-svyatkuyut-den-materi-2017-v-ukra%d1%97ni-yakogo-chisla.html
https://sylnaukraina.com.ua/kalendar/magnitni-buri-v-lyutomu-2018-roku.html
https://sylnaukraina.com.ua/prorotstvo/prorochestva-ot-izvestnyx-ekstrasensov-i-astrologov.html
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні