Дешеві і брехливі зрежисовані сюжети, - 14 бригада про полонених бійців

1
-6
Дешеві і брехливі зрежисовані сюжети, - 14 бригада про полонених бійців
Сепаратисти взяли у полон бійців 14 окремої механізованої бригади. У самій бригаді кажуть, що полоненими маніпулюють, щоб зняти брехливі сюжети.

Про це йдеться на сторінці прес-служби 14-ї окремої механізованої бригади у Фейсбуці.

Нагадаємо, двоє військовослужбовців 14-ї окремої механізованої бригади з Волині у кінці травня потрапили у полон до бойовиків.

Один із них – мешканець села Гірка Полонка Луцького району Яків Веремейчик, інший – житель Любомля Юрій Євтушок.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Полоненого волинянина терористи використовують для пропаганди

"Впродовж тижня нічого не було відомо про долю наших військовослужбовців. Противник недарма взяв таку своєрідну паузу. Цей час був використаний для шаленого психологічного тиску, а, можливо, й фізичного, на наших бійців. Як результат було зроблено кілька відеоматеріалів за участю цих військовослужбовців", - йдеться у дописі.

У прес-службі зазначають, що окупанти "безсовісно" використовують полонених для проросійської пропаганди.

"Дешеві зрежисовані ворожі телесюжети та так званий брифінг чітко свідчить, що на військовослужбовців ЗСУ чиниться сильний психологічний, і не виключено, фізичний тиск. Перебуваючи під ним, полонені розповідають неправду про Збройні Сили України загалом і бригаду зокрема", - пишуть на сторінці бригади.

А також додають: "примушувати людей під страхом жорстокої розправи робити і казати те, чого вони не хочуть, у що не вірять, і чого насправді не було – в найкращих традиціях російсько-сепаратистської підлоти, яка таким чином усе ще намагається переконати світову спільноту у відсутності окупаційних військ РФ на тимчасово непідконтрольній території України".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Поміняйте усіх на І.Сметаніна
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні