На Волині орендар озера не пускав дітей на пляж. ФОТО

14
0
На Волині орендар озера не пускав дітей на пляж. ФОТО
У селі Облапи Ковельського району орендар озера не хотів пускати дітей на пляж.

Про це пише у Фейсбуці Наталія Тхоржевська.

«Як пояснити дітям, чому їм не можна скупатися в єдиному наступному до озера місці з протилежного боку ( А скупатися так хотілось - втомились, доки обійшли) і чому дядько- " власник" орендував озеро на 45 років ( 15 вже в оренді) й одноосібно вирішує , збудувавши на березі озера на приватизованій землі віллу, кому можна тут купатися і ловити рибу?» - йдеться у дописі.

Жінка пише, що орендар чистить озеро від рослин лише там, де огороджена територія.

«Орендар чистить плесо від очерету й інших заростей тільки на огородженій території і тільки там можна підійти до води. «Йдіть купайтесь...» - дозволяє милостиво після довгих дитячих благань , але на мою територію- зась! Але ніде більш доступу до води нема», - додає вона.

«Землю на березі приватизував, побудував там фазенду (типу) і тільки ту територію й облаштовує... Раніше, кажуть місцеві, всі узбережжя чистились, коли були державними... і зарибив озеро, то й вирішує, що кому й за скільки можна», - скаржиться Наталія Тхоржевська.




Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
правильно зробив, в ваннах хай купаються!
Відповісти
В сахарі озера орендує.
Відповісти
Так в нас заведено, знаю по собі як попрацювати, почистити, зарибити то немає часу і грошей коли все зроблено то тут як тут і гроші на шашлики і водяру і час на запой є, правільно зробив, дав частину берега хай почистять і купаются а то завтра і вхату полізуть і насруть на газон
Відповісти
Діло не в тому, що він там все чистить, зариблює, а в тому що в нас є законодавство, яке дозволяє рибалити та купатись в орендованих водоймах
Відповісти
сільська рада дала згоду на оренду ,сільська рада має право розірвати договір!
Відповісти
типу той орендар з нуля викопав озеро,теж на готове прийшов,і риба там вже була, на яку він не має жодного права!Так що піднімайте договір оренди, якщо є порушення з боку орендаря хоч одного пункту договору піднімайте на сільській раді питання про припинення оренди
Відповісти
Це по нашинськи! відібрати все готове нетреба поацювати і платити взяли і розкуркулили і знову хай заростає очеретом бо робити не будуть а бухать і купатись, ідіть герої верніть свої заводи, карєри і параходи чи кишка :пряма: тонка?
Відповісти
Наголос_ збудувавши на березі озера на приватизованій землі віллу, біля того озера живуть українські жаби—душогуби які невтомлюются душити місцевих і краще, щоб не носити каіти, поясніть дітям, що купатись треба у відведених місцях і під наглядом тверезих дорослих, статистика нещасних випадків вражає
Відповісти
Списибі за наводку отрую усе озеро, це душе просто 5 хвилин роботи і буди криштально чисте.
Відповісти
А як знайти цей допис?????? Де джерело блын?????
Відповісти
За оренду він платить в бюджет. Ті гроші йдуть на місцеві школи садки для тих самих дітей. А на рахунок не пускати дітей то правильно, не дай бог хтось втопиться то він має нести відповідальність бо на його озері!??
Відповісти
ага семдесят гривень на рик...а з рыбака 200 за удку та ще по сто за кило зловленои..
Відповісти
А за бджоли чому пані Наталія не написала в своєму дописі? Мабуть скромність не дозволила.
Відповісти
отстреливать этих латифундистов. почему на волыни это бывшие менты судьи прокуроры.или уголовники рецидивисты....
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні