Скільки луцькі базарники платитимуть за оренду

6
0
Скільки луцькі базарники платитимуть за оренду
За оренду одного квадратного метру торгової площі підприємцям Старого ринку доведеться платити 90,25 гривень.

Про це йдеться у проекті рішення міського виконавчого комітету.

Члени виконкому планують затвердити вартість послуги з надання в оренду торгової площі на Центральному ринку комунальному підприємству «Луцькі ринки» у розмірі 90, 25 гривень за один квадратний метр.

У тариф входить зарплата контролерів та адмінперсоналу, податок на землю, прибирання території, підключення та обслуговування касових апаратів. При цьому в тариф не входить охорона ринку, амортизація та витрати на оренду приміщення.

Такий тариф може діяти до 1 січня 2019 року. Затвердити його хочуть на черговому засіданні виконкому.

Нагадаємо, землю під Центральним та Завокзальним ринками забрали в облспоживспілки та віддали КП «Луцькі ринки».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Укроп буде доїти базарних бариг.
Відповісти
По кфаліфікації вашій тисячі людей баригі і їх доїти то божий промисєл..горгут так і робив.причому жостко..як і з працівниками осс-яку він приватизував і нагнув всіх в підлогу..і потім в ейфорії кинувся сюди..частина абласканих за кусок сзі стола а хто по причині я вже стара куда піду виписує тут кріндєля для людей з психологією початку 90х.в більшості міст є муніципальні ринкі і все нормально.да може будуть якісь ььоркі проблеми але то друга форма власності.хто бачив стиль спілкування та амбіцію тої особі яка все положила під себе на старому і новому той пойме..а байци його розбрєдуться бо він дико жадний..
Відповісти
Та не відповідайте йому) це проплачений бот
Відповісти
Не для працівників контори на ковельській.пишем для вмєняємих земляків.а вброси тіпа той бухає..без нас всім п.д..то вже для більшості іісторія..як ммм.зараз то все подається як якась кланова війна..це не так .на ринках двох працює до 4тис людей.є незовсім стабільний власник який не може контролювати свої дії.постійно змінює все і вся.в міськраді за це рішення і свобода голосувала і самопміч і інші.це за останній час одне з самих обєднавчих було.а святий угонь як знизу хлопчик чи дєвочка пише багато з нас і в 90х не злякав.добре що ви молодняк не знаєте що там було..
Відповісти
святий вогонь розставить все на свої місця
Відповісти
Паліцца вирішив діяти давно провіренним методом, не можеш подолати спротив - очоль його.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні