Дорогу Луцьк-Маневичі руйнують фури. ВІДЕО

9
-1
Дорогу Луцьк-Маневичі руйнують фури. ВІДЕО
Дорогу Луцьк-Маневичі руйнують фури, навантажені піском та щебенем.

Тепер їхати цією трасою швидше за 50 кілометрів за годину небезпечно для життя, - повідомляє «Народний контроль».

Нагадаємо, на Волині обмежать рух вантажівок у спекотні дні.

Від надмірного тоннажу руйнується не лише асфальт, не витримують і людські обійстя.

«Була дорога – залишився напрямок», - так характеризують наші шляхи автомобілісти. Дуже часто долаючи цю смугу перешкод, ризикуєш не лише втратити колеса, а й життя. Одна справа, коли дороги кришаться через недогляд профільних служб, брак фінансування чи ремонт нашвидкуруч, інша – коли це свідома шкода. Йдеться про перевантажені ваговози, які сунуть заміськими магістралями і у спеку буквально рвуть асфальт», - йдеться у сюжеті.
Теги: авто, дороги
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Не фури, а «дороги» руйнують усе і вся!!!((
Відповісти
У Ківерцях із залізничного мосту можна спостерігати цікаве явище. Коли погода не жарка,їдуть фури завантажені по максимуму відкрито. З настанням жари їдуть фури з кузовами накритими тентом. Ті хто мали б контролювати завантаженість фур роблять вигляд що нічого не бачать, а водії роблять вигляд що просто катаються. І цей цирк продовжується багато років. Поки олігархи місцевого розливу, та й вищі на волі нічого не зміниться. Хоча якби люди перекривали б дорогу, думаю в жару фури б таки не їздили.
Відповісти
Зверніть увагу, що штундяцкій самосвал вже боком бідний їде, а вони все мучать його, в США він би стільки ванажу в житті не бачив би!
Відповісти
Да не фуры портят дороги ,как вы не понимаете ....это дороги построены без всяких технологий,а еще в добавок украли ,вот и вышло что фуры виноваты....а причину надо искать в тех кто строил эти дороги и почему нет на дороги гарантии .....во всем виноваты строители дорог....водилы тут не причем....Надо брать пример с Германии ...какие там дороги и почему то не руйнуються....хотя то же возят различные грузы.....Дотримуйтесь технологий в будевництві доріг та буде все гаразд!!!
Відповісти
Коли будувались наші дороги, найбільшим автомобілем був краз і камаз. Про такі автомобілі як МАН, ВОЛЬВО ніхто не зав і не чув. І тому руйнують дороги все ж водії перегружених автомобілів. І ще один аспект. Їде той самий водій і бачить що утворюється колія, візьми ж проїдь по тому ж самому напливу, тим самим підрівняй дорогу. Ні їде оте теля тільки по колії.
Відповісти
ТОР ти явно неводій якшо це мелеш.
Відповісти
Поцікався про дотримання правил навантаження на вісь в Європі чи США тоді казати будеш, там ніколи не їдуть з великими перевантаженнями бо штрафи космічні!!!
Відповісти
Дорога з 5см слоєм асфольту зруйнується??? Як це може бути???? Правильно винні водії важкогрузів!!!! А те що все вкрадене і ніякої технолігії укладання асфальту недотримано , даже дідівської то це но ????
Відповісти
Тут все злилося в одне: дорожники злодії, мєнти хабарники, водії порушники. І звідси маємо те що маємо. Цю хворобу потрібно лікувати комплексно.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні