У волинського депутата, який їздив п'яним, заберуть права

2
10
У волинського депутата, який їздив п'яним, заберуть права
У депутата Волинської обласної ради від міста Володимира-Волинського Олексія Панасюка заберуть водійське посвідчення.

У п'ятницю, 1 червня обранець оскаржував рішення Володимир-Волинського міського суду, який за відмову проходити освідування на вміст алкоголю отримав покарання у вигляді штрафу 10 200 гривень та позбавлення права керувати будь-яким транспортним засобом протягом одного року, - пише "Буг".

Нагадаємо, в ніч на 21 березня поліцейські зупинили авто депутата обласної ради Олексія Панасюка, який керував у нетверезому стані. Чоловік намагався уникнути освідування на вміст алкоголю та сховався у туалеті дитячого відділення.

“Я не був в стані алкогольного сп’яніння. Вже третій рік лікуюся. Знеболювальні препарати приймаю. Був складний перелом. Привіз медикаменти з Нідерландів. Про побічні ефекти препарату не знаю. Поліцейський Вегера вже не вперше мене зупиняє. Він переслідує не тільки мене, а й інших наших депутатів,” – зазначив в судовій залі депутат.

17-го квітня Володимир-Волинський міський суд за відмову від алкотесту в депутата облради з Володимира-Волинського відібрали водійське посвідчення.

Адвокат депутата переконував суд, що стан сп’яніння начебто виник через вживання медпрепаратів. Вони не забороняють керувати авто.

В підсумку слухання суд постановив визнати винним Панасюка та підтвердив покарання у вигляді штрафу – 10 200 гривень з позбавленням права керування будь-яким транспортом на 1 рік. Рішення Апеляційного суду оскарженню не підлягає.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
10

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
правильно зробили,аби зо всіма ось так,більш порядку на дорогах було б!
Відповісти
Де в інструкції до медичних препаратів написано ,що можна сідати за кермо? Візьміть самий безобідний припарат від кашлю, там пише рекомендовано несідати за кермо ,пригнічує увагу. Суд правильно забрав права.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні