У Луцьку розпочався перший молитовний сніданок. ФОТО

10
-8
У Луцьку розпочався перший молитовний сніданок. ФОТО
У Волинському облмуздрамтеатрі в рамках першого молитовного сніданку Волині збирають гроші для онкохворих дітей.

Захід розпочався у п’ятницю, 1 червня.

На заході присутні церковнослужителі, політики, представники місцевої та обласної рад, бізнесу та громадськості.

Серед запрошених: голова Волинської ОДА Олександр Савченко, нардеп Ігор Лапін, в.о. Міністра охорони здоров'я України Уляна Супрун, митрополит Луцький і Волинський Михаїл, голова Волинської облради Ігор Палиця.

Також на Молитовний сніданок прибули урядовці США, організатори молитовних сніданків в США, народні депутати України, представники релігійних організацій, меценати, бізнесмени, науковці, медики, педагоги, родини загиблих учасників АТО, прийомні родини, представники будинків сімейного типу та діти-сироти.

Розпочали захід зі спільної молитви за сиріт, молодь, сім’ю, державу, Україну та учасників АТО, які захищають кордони держави.
До слова, від час Молитовного сніданку збирають кошти на гемоаналізатори для дитячих лікарень з метою раннього виявлення онкологічних захворювань крові.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Сатанизм віросповідувань наберає обертів((. Схаменісться!!!!!!!
Відповісти
РПЦ ФСБ МП- це сатанизм.
Відповісти
Засилля американського способу життя. Навіть конгресмени поприїздили! Нас що зі Сходу що з Заходу хочуть розірвати, використовуючи і прикриваючись релігією, ми за круасанчик продаємось! Жах що робиться!
Відповісти
В Україні Схід і Захід одинаковий, тільки совківзм та комуняки є виродками.
Відповісти
Невже для того щоб комусь допомогти треба влаштовувати пянки- гулянки?? Невже це зборище мразі здатне комусь допомогти??? Вони все своє життя присвятили власному збагаченню. Ці по.....нки не здатні співчувати.
Відповісти
Церква і влада- дієві способи КЕРУВАННЯ СТАДО-БИДЛОМ!((. Тупим не дійде, а розумні ці секти давно обходять стороною і трудяться для блага сім‘ї та родини!
Відповісти
Судячи з того що на фото жодної ікони це сектанти. Тоді не зрозуміло що там роблять попи? Мабуть молились спільному ідолу долару.
Відповісти
Ікони мають бути в церків і в дома, а не таких заходах
Відповісти
Ви б почули, що там той Унгурян казав, як за печенюшку наших людей у іншу віру агитують... Поліщук з Товстенюком з тої когорти і співорганізатори "дійства" - далі можна не продовжувати... У що Україну перетворюють :(
Відповісти
Якщо Ви там були (а випадкових людей туди не запрошували), то питання до Вас - у що Ви особисто перетворювали Україну все своє свідоме життя?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні