Чоловік, який жив під сходами у Луцьку, знову на вулиці

1
1
Чоловік, який жив під сходами у Луцьку, знову на вулиці
Чоловікові, який декілька місяців жив під сходами магазину, що на проспекті Соборності у Луцьку, потрібна допомога.

Про це у Фейсбуці написала користувачка Ірина Шелест.

Нагадаємо, у Луцьку під сходами магазину живе безхатько, якого донька вигнала з дому. Чоловік має обморожені ноги і з труднощами пересувається. Безхатченка звати Іван, він проживав у Горохівському районі. Чоловіка з дому вигнала донька. Взимку він їздив з іншими безхатченками у електричках. Проте їх звідти "прибрала" поліція.

Пізніше у департаменті соціальної політики заявили, що чоловіка помістили на стаціонарне лікування.

Ірина Шелест повідомляє, що Іван Стасюк був у лікарні через сепсис, який розвинувся після обмороження ноги. Після нетривалого лікування чоловік змушений був знову повернутися на вулицю.

«»Спілкувалася з ним вчора. Абсолютно нормальна адекватна людина, яка просить про допомогу! Розповідав, що приходили до нього і депутати, і працівники соціальних служб, було багато обіцянок, але ніякої допомоги», - повідомила жінка у своєму дописі.

Вона закликає знайти людей та служби, які зможуть надати прихисток цьому чоловіку. Окрім того, для чоловіка шукають милиці, оскільки йому важко пересуватися через травму ноги.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
таких людей державі і депутатам не потрібно а Дуже шкода
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні