Волинян штрафуватимуть за миття машин в озерах

2
-1
Волинян штрафуватимуть за миття машин в озерах
Волиняни можуть "влетіти" на штраф, якщо поставлять машину на березі озер або будуть мити транспорт.

Про це повідомляє Шацьке відділення поліції у Фейсбуці.

"У випадках залишення чи стоянки авто-, мото-транспорту, його миття в прибережних смугах, що є порушенням вимог Водного кодексу України, Закону України «Про природно-заповідний фонд України» та Кодексу України про адміністративні правопорушення, винуватець буде притягнутий до адміністративної відповідальності за порушення ст. 59 (порушення правил охорони водних ресурсів) КУпАП", - йдеться у дописі.

Відтак, вони змушені будуть сплатити штраф до семи неоподатковуваних мінімумів доходів громадян і на посадових осіб - до восьми неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Давно пора. Але чому не штрафують керівників різних водоканалів за скидання каналізації в річки. При вїзді в Ківерці з Луцька тече канава з каналізацією. Вонь стоїть страшна. Ні правоохоррнці ні всякі санстанції нічого не бачать і не чують. А от водія з автомобілем біля водойми зразу побачать. Тому що пахне хабарем. Солодко пахне!!!
Відповісти
До речі чому б не почистити прибережні смуги від будинків всякої чиновницької наволочі?.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні