Оренда квартир у Луцьку: ціни у різних районах

0
5
Оренда квартир у Луцьку: ціни у різних районах
Студенти, молоді сім’ї, люди, які щойно переїхали у нове місто. Для багатьох купівля власної житлової площі не на часі. Доводиться винаймати чужі квартири.

Інтернет-видання «Волинь24» поцікавилося, скільки вартує оренда житла у Луцьку. Лише на сайті оголошень «olx» є понад 200 пропозицій. Винайняти помешкання можна як в центрі міста, так і у спальних районах.

ОДНОКІМНАТНІ КВАРТИРИ

Центр міста
Однокімнатну квартиру площею 59 квадратів пропонують за 5 219 гривень в місяць ( +комуналка). Помешкання знаходиться у дев’ятиповерхівці, поруч є дитячий садочок, школа, зупинка громадського транспорту, супермаркет, торгово-розважальний центр, парк, дитячий майданчик, аптека та ресторани.

У квартирі є швидкісний інтернет, телевізор та Wi-Fi. Окрім цього є електрочайник, пральна машина, праска, холодильник, пилосос та кухонна плита.

Спальний район
Однокімнатну квартиру площею 35 квадратів пропонують за 4 500 гривень разом із комунальними послугами. Помешкання знаходиться у п’ятиповерховому будинку, поблизу дитячий садочок, школа, супермаркет, місця для паркування та зупинка транспорту.

У квартирі є швидкісний інтернет, кабельне телебачення та Wi-Fi. Для користування пропонують і техніку, зокрема холодильник, газову плиту та телевізор.

ДВОКІМНАТНІ КВАРТИРИ
Центр міста
Пропонують квартиру площею 96 квадратів за 10 440 гривень (+комуналка). Поруч будинку є відділення банку, банкомат, аптека, лікарня, поліклініка, дитячий садок, ринок, парк, відділення пошти та дитячий майданчик.

Квартира із кухнею на 20 квадратів. Є меблі та уся необхідна для життя техніка.

Спальний район
Двокімнатну квартиру площею 48 квадратів пропонують за 5 000 гривень (+комуналка). Щоправда власник дозволить орендувати помешкання лишень сім’ї.

Поблизу будинку є спорткомплекс, автовокзал, школи, садочки, банк та ринки. Квартира з меблями, щоправда з техніки тут лишень холодильник, газова плита та пральна машинка. Є також кабельне телебачення, інтернет та Wi-Fi.

ТРЬОХКІМНАТНІ КВАРТИРИ
Центр міста
Трьохкімнатну квартиру площею 70 квадратів пропонують за 4 200 гривень (+комуналка).

Поблизу будинку є супермаркети, школа, аптеки, дитячий садочок та торгово-розважальний центр. Квартира вмебльована, є пральна машина та холодильник.

Спальний район
Трьохкімнатну квартиру площею 66 квадратів пропонують за 7 тисяч гривень (+комуналка). Помешкання знаходиться у дев’ятиповерховому будинку. Поруч дитячий садок, школа, зупинка транспорту, ринок, супермаркет, ТРЦ, дитячий майданчик, лікарня та поліклініка.

Мешканцям квартири у користування пропонують електрочайник, газову плиту, холодильник та пральну машину.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні