Це сигнал, що з Україною зв'язуватись не варто, - луцький активіст про вбивство російського журналіста

7
2
Це сигнал, що з Україною зв'язуватись не варто, - луцький активіст про вбивство російського журналіста
Луцький блогер Павло Заєць обурився тим, що українські спецслужби не можуть захистити російських діячів, які публічно підтримали нашу країну.

Про це він написав на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Яка може бути довіра до держави, коли коли практично всіх російських діячів які публічно підтримали Україну застрелили на території нашої ж країни?", - йдеться у дописі.

Нагадаємо, ввечері у вівторок, 29 травня, у Києві трьома пострілами в спину був убитий відомий російський журналіст Аркадій Бабченко.

"Це сигнал для всього світу що з Україною зв‘язуватись собі дорожче. Чи це наші спецслужби нічого не бачать у себе ж під носом чи це російські такі всемогутні, але статистика невтішна", - додав Павло Заєць.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ті спецслужби і працюють на ФСБ
Відповісти
це тому, що чимала кількість громадян України зайці.
Відповісти
у них всіх, що до нас сунуться, рильця в пушку. нічого жаліти.
єдине, що це ще один знак, наскільки в нас все хріново у найближчій перспективі.
Відповісти
Поки в парламентсько-президентських кабінетах плаває гівно, перспективии майбутнього у нас немає.
Відповісти
диванні експерти і коментують такого самого недолугого активіста. Це була спец.операція. Бабченко живий нашестя,організатор вбивства затриманий. Ниють і ниють,ниють і ниють....
Відповісти
Путін якраз і розраховував на таку реакцію. А цей Заєць грає на руку Путіну. А то, що блогер Заєць задається питанням: "це російські спецслужби такі всемогутні", говорить про те, що крім своїх постів він не читав ні художню літературу на цю тему, ні тим більше публіцстіку і мемуари. Прочитав би для початку спогади вбивці Євгена Коновальця, може не ставив би такі дурні питання.
Відповісти
Активістів розвелося як в собаки блох. Пора цих зайців мочіти в сартірах
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні