Справи бійців 51-ї бригади закрили

1
8
Справи бійців 51-ї бригади закрили
Суд закрив кримінальне провадження щодо бійців 51-ої ОМБР, яка дислокується у Володимирі-Волинському.

Про це написав адвокат Василь Нагорний на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Сьогодні дуже важливий день…Сьогодні я побачив результат своєї чотирирічної роботи. Всі справи по бійцям #51бригади (спочатку фігурувало 1700 бійців, зараз близько 500), яких звинувачували у дезертирстві та самовільному залишенні частини – ЗАКРИТІ, в зв’язку з відсутністю складу злочину в діях бійців! Відомості про це, 25 травня 2018 року внесені в ЄРДР", - йдеться у дописі.

"На повістці денній залишається «запорізька справа», де судять ще 20 бійців 51 бригади. Дуже сподіваюсь, що і там відстоїмо честь хлопців. Юридична справедливість встановлена, залишилось відновити історичну. В ході захисту бійців, я був вражений героїзмом окремих бійців і підрозділів цієї бригади. Де тільки наші не були.... Це вже окрема тема, і я доведу, що ця бригада була героїчною... вічна пам"ять полеглим", - дода Василь Нагорний.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Особливий героїзм проявили, коли гатили горілку на полігоні, у вагонах та копанках...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні